Μικρή πτώση της θερμοκρασίας από την Κυριακή, δροσίζει από Δευτέρα
Τους 41 βαθμούς έφτασε ο υδράργυρος τον Δεκαπενταύγουστο. Η θερμοκρασία θα αρχίσει να πέφτει ελαφρώς το Σάββατο από τα Δυτικά και τα Βόρεια. Τη Δευτέρα, ο υδράργυρος θα έχει υποχωρήσει γύρω στους 35 βαθμούς και η διαφορά σε σχέση με τις μέρες του καύσωνα θα είναι πλέον αισθητή.
Με ζέστη που φτάνει τους 41 βαθμούς γιορτάζεται την Παρασκευή ο Δεκαπενταύγουστος.
Η θερμοκρασία θα αρχίσει να πέφτει ελαφρώς το Σάββατο από τα Δυτικά και τα Βόρεια.
Τη Δευτέρα, ο υδράργυρος θα έχει υποχωρήσει γύρω στους 35 βαθμούς και η διαφορά σε σχέση με τις μέρες του καύσωνα θα είναι πλέον αισθητή.
Σύμφωνα με την ΕΜΥ, η μέγιστη θερμοκρασία το Σάββατο θα φτάσει τους 36 με 37 βαθμούς στα Δυτικά και τα Βόρεια, ενώ στις υπόλοιπες περιοχές η ζέστη θα διατηρηθεί μέχρι και τους 40 βαθμούς.
Από τους 24 μέχρι τους 39 βαθμούς η θερμοκρασία στην Αττική, 23 έως 36 στη Θεσσαλονίκη.
Για την Κυριακή η ΕΜΥ προβλέπει πτώση της θερμοκρασίας σε όλη τη χώρα.
Βροχές ή ακόμα και πρόσκαιρες καταιγίδες αναμένονται στα Δυτικά, τα Κεντρικά και τα Βόρεια, ενώ στις υπόλοιπες περιοχές ο καιρός θα είναι ηλιόλουστος.
Άνεμοι που μπορούν να φτάσουν πρόσκαιρα τα 8 μποφόρ προβλέπονται στα πελάγη.
Περαιτέρω πτώση της θερμοκρασίας μετά τον τελευταίο καύσωνα αναμένεται τη Δευτέρα.
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).