Ο Αντόνιο Κόντε θα είναι ο νέος προπονητής της εθνικής Ιταλίας, καθώς έφτασε σε συμφωνία με την ομοσπονδία (FIGC) για διετή συνεργασία, και θα αντικαταστήσει τον Τσέζαρε Πραντέλι στο «τιμόνι» της «σκουάντρα ατζούρα».
Ο Αντόνιο Κόντε θα είναι ο νέος προπονητής της εθνικής Ιταλίας, καθώς έφτασε σε συμφωνία με την ομοσπονδία (FIGC) για διετή συνεργασία, και θα αντικαταστήσει τον Τσέζαρε Πραντέλι στο «τιμόνι» της «σκουάντρα ατζούρα».
Η FIGC θα καταβάλει συνολικά στον μέχρι πρότινος τεχνικό της Γιουβέντους 3,6 εκατομμύρια ευρώ, με την Puma να δίνει ένα μέρος των χρημάτων για την επίτευξη της συμφωνίας.
Η ιταλική ομοσπονδία δεν είχε την πρόθεση να δώσει στον Κόντε περισσότερα από τα χρήματα με τα οποία αμειβόταν ο προκάτοχός του, ο οποίος έπαιρνε καθαρά 1,7 εκατομμύρια (σ.σ. αυτό ήταν το ανώτατο ποσό που προέβλεπε ο προϋπολογισμός της ομοσπονδίας), κι έτσι η FIGC προσέφυγε στη βοήθεια χορηγών. Η Puma επιβεβαίωσε σε ανακοίνωσή της ότι «θα στηρίξουμε την FIGC. Στόχος μας είναι να έχουμε επιτυχία μαζί» κι έτσι είναι πλέον θέμα ωρών να ανακοινωθεί η πρόσληψη του Κόντε στην εθνική Ιταλίας.
Ο Ισπανός Ζιλ Μανθάνο είναι ο πρώτος ρέφερι που απέβαλε τον Μέσι, ενώ πιο πριν ο Αργεντινός σταρ είχε αρνηθεί να του δώσει το χέρι του, μετά το τέλος αγώνα! Στιγμές από την καριέρα του
Κυριαρχικός στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης, ο ΠΑΟΚ επιβλήθηκε στην Πυλαία, στο εξ’ αναβολής παιχνίδι για την 21η αγωνιστική της Greek Basketball League, επί του Άρη Betsson, με 88-77.