«Αν παίξουν σαν μία παρέα δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα» είπε ο Νίκος Γκάλης
Ο Γκάλης σχολίασε την πορεία του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος στην προετοιμασία, μετά τους τρεις πρώτους αγώνες που έδωσε η «επίσημη αγαπημένη» στο διεθνές τουρνουά του Πο, με Σερβία, Γαλλία και Κροατία.
Ο παίκτης που έκανε τους Έλληνες ν’ αγαπήσουν το μπάσκετ και οδήγησε την εθνική ανδρών στην κατάκτηση του πρώτου χρυσού μεταλλίου στο Ευρωμπάσκετ του 1987 και πρώτου χρυσού για την Ελλάδα σε ομαδικό άθλημα, Νίκος Γκάλης, παρακολουθεί την προετοιμασία των παικτών του Φώτη Κατσικάρη ενόψει της συμμετοχής στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ισπανίας (30/8-14/9).
Ο Γκάλης σχολίασε σήμερα την πορεία του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος στην προετοιμασία, μετά τους τρεις πρώτους αγώνες που έδωσε η «επίσημη αγαπημένη» στο διεθνές τουρνουά του Πο, με Σερβία, Γαλλία και Κροατία.
«Παρακολούθησα τους αγώνες της Εθνικής ομάδας στο τουρνουά του Πο. Διαπίστωσα ότι, παρά τις ελλείψεις, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στάθηκε αξιοπρεπώς απέναντι σε δυνατούς αντιπάλους. Σ’ αυτήν την φάση δεν μετρούν τα αποτελέσματα. Είναι στάδιο δουλειάς και διόρθωσης κάποιων ατελειών. Αυτή η ομάδα όπως την είδα και με την επιστροφή των δύο που απουσίαζαν μπορεί να πάει πολύ καλά στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Έχει παίκτες με ταλέντο αλλά και που τους διακρίνει η μαχητικότητα. Αν παρουσιάσουν και ομαδικότητα και παίξουν σαν μια παρέα δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα», ανέφερε ο Νίκος Γκάλης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ο Δήμος Ιεράπετρας ενισχύει την προσβασιμότητα στις παραλίες
- Τροχαίο με τραυματίες στην Πανεπιστημίου: Συγκρούστηκε λεωφορείο με τρόλεϊ
- Το Predator και οι υποκλοπές «πρωταγωνιστούν» στην Έκθεση της Κομισιόν για το Κράτος Δικαίου
- Δήμος Κερατσινίου–Δραπετσώνας: Αναβάθμιση κλειστού γυμναστηρίου
- «Καμπανάκι» ΤτΕ για την ελληνική οικονομία
- 15η Συνάντηση υψηλού επιπέδου μεταξύ Μαρόκου και Γαλλίας

