Καλύτερος ποδοσφαιριστής της χρονιάς ψηφίστηκε ο Μάνουελ Νόιερ
Τι και αν τις περισσότερες φορές στις ψηφοφορίες για τους καλύτερους παίκτες μιας διοργάνωσης τα «φώτα» πέφτουν πάνω σε παίκτες που αγωνίζονται στο κέντρο και την επίθεση, αφού είναι αυτοί που προσφέρουν το θέαμα. Ο Μάνουελ Νόιερ αποτελεί εξαίρεση από όλα αυτά καθώς ο Γερμανός τερματοφύλακας ψηφίστηκε καλύτερος παίκτης του Γερμανικού πρωταθλήματος τη χρονιά που μας πέρασε από τους αθλητικούς συντάκτες της χώρας.
Τι και αν τις περισσότερες φορές στις ψηφοφορίες για τους καλύτερους παίκτες μιας διοργάνωσης τα «φώτα» πέφτουν πάνω σε παίκτες που αγωνίζονται στο κέντρο και την επίθεση, αφού είναι αυτοί που προσφέρουν το θέαμα.
Ο Μάνουελ Νόιερ αποτελεί εξαίρεση από όλα αυτά καθώς ο Γερμανός τερματοφύλακας ψηφίστηκε καλύτερος παίκτης του Γερμανικού πρωταθλήματος τη χρονιά που μας πέρασε από τους αθλητικούς συντάκτες της χώρας.
Ο τερματοφύλακας της Μπάγερν Μονάχου βγήκε πρώτος αφού «μάζεψε» 144 ψήφους κερδίζοντας σχετικά εύκολα τον δεύτερο Μάρκο Ρόις της Ντόρτμουντ, ο οποίος συγκέντρωσε 135 ψήφους.
Στην τρίτη θέση βρέθηκε ο Τόμας Μίλερ (105), ενώ ακολούθησαν οι Άριεν Ρόμπεν (66), Φίλιπ Λαμ (65), Μπάστιαν Σβαϊνστάιγκερ (55), Χούμελς (27), Κρόος (25), Λεβαντόφσκι (18) και Κλόζε (13).
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
LIVE: Τσέλσι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Τσέλσι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την 33η αγωνιστική της Premier League.
Μετά τον Άρη, ο ΠΑΟΚ νίκησε σε 2ο σερί ντέρμπι, αυτή τη φορά με 76-72 επί του Ηρακλή στο Ιβανώφειο, αυξάνοντας τις πιθανότητές του για κατάληψη της 3ης θέσης στην κανονική περίοδο.
Επιστροφή στις νίκες ο Άρης μετά από οκτώ αγωνιστικές, επικράτησε του Βόλου με 3-2 με ανατροπή στην ανατροπή και μπήκε δυναμικά στη μάχη της 5ης θέσης Στο -3 πλέον, από τον Λεβαδειακό οι κίτρινοι.