Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ο ΠΑΟΚ κέρδισε ΚΠΡ και εντυπώσεις, αλλά «έχασε» Κωνσταντινίδη

Ο ΠΑΟΚ κέρδισε ΚΠΡ και εντυπώσεις, αλλά «έχασε» Κωνσταντινίδη

Ενθαρρυντικά ήταν τα μηνύματα που έστειλε ο ΠΑΟΚ στο 8ο εφετινό του φιλικό παιχνίδι και ίσως στο πιο σημαντικό από αυτά, καθώς λίγο πριν από την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων σε Ελλάδα και Ευρώπη, νίκησε 1-0 την ΚΠΡ στο Λονδίνο. Το τέρμα που έκρινε την αναμέτρηση σημείωσε ο Χιλ στο 67’ με αυτογκόλ, ενώ ο «Δικέφαλος» λίγο πριν το γκολ, είχε και δοκάρι με τον Αθανασιάδη. Την προσεχή Πέμπτη (14/8), οι Θεσσαλονικείς ολοκληρώνουν την προετοιμασία με ένα «λαμπερό» φιλικό στην Τούμπα κόντρα στην Ίντερ. Δυσάρεστα τα νέα από τον τραυματισμό του Δημήτρη Κωνσταντινίδη, ο οποίος υπέστη ρήξη έσω πλαγίου.

Ενθαρρυντικά ήταν τα μηνύματα που έστειλε ο ΠΑΟΚ στο 8ο εφετινό του φιλικό παιχνίδι και ίσως στο πιο σημαντικό από αυτά, καθώς λίγο πριν από την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων σε Ελλάδα και Ευρώπη, νίκησε 1-0 την ΚΠΡ στο Λονδίνο.

Το τέρμα που έκρινε την αναμέτρηση του «Loftus Road», σημείωσε ο Χιλ στο 67’ με αυτογκόλ, ενώ ο «Δικέφαλος» λίγο πριν το γκολ, είχε και δοκάρι με τον Αθανασιάδη. Την προσεχή Πέμπτη (14/8), οι Θεσσαλονικείς ολοκληρώνουν την προετοιμασία με ένα «λαμπερό» φιλικό στην Τούμπα κόντρα στην Ίντερ.

Μετά από το πρώτο 20άλεπτο, όπου ο ΠΑΟΚ είχε καλύτερη αγωνιστική συμπεριφορά από τον αντίπαλο, χάνοντας μάλιστα και δύο καλές ευκαιρίες με σουτ του Μακ (άουτ) και του Γκολάσα (κόντραρε στον Αθανασιάδη, λίγο πριν την εστία), ο ρυθμός έπεσε. Ακολούθησε παιχνίδι κέντρου με τους γηπεδούχους να μην είναι σε θέση να δημιουργήσουν κινδύνους για τον «Δικέφαλο» που αν και είχε αρκετούς νέους παίκτες στη σύνθεσή του ανταπεξήλθε πλήρως στο αμυντικό του πλάνο (έπαιξε κυρίως με τρεις κεντρικούς αμυντικούς σε 3-5-2 και 5-3-2).

Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, οι παίκτες του Αναστασιάδη, σε αντίθεση με το πρώτο ημίχρονο, είχαν καλή εικόνα και επιθετικά, απειλώντας.

Μάλιστα, έχασαν τεράστια ευκαιρία στο 50′, όταν ο Αθανασιάδης έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι μπροστά σε κενή εστία, έπειτα από εξαιρετική ενέργεια του Μακ. Ο τραυματισμός του Κωνσταντινίδη, αλλά και οι αλλαγές του Ρέντναπ «πάγωσαν» κάπως τον ρυθμό, με αποτέλεσμα η ΚΠΡ να ισορροπήσει.

Ωστόσο, η είσοδος των Περέιρα και Σαββίδη, έδωσε νέο αέρα στον ΠΑΟΚ και μάλιστα, οι δυο τους συνδυάστηκαν εξαιρετικά στη φάση του γκολ, όταν έπειτα από γύρισμα του Αργεντινού ο Ντιν έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του (67′).

ΚΠΡ (Χάρι Ρέντναπ): Γκριν, Σίμπσον, Κόλκερ, Φέρντιναντ, Νταν (57’ Ονουόχα), Ράιτ Φίλιπς, Μπάρτον (57′ Χιλ) Μπάρτον Φέρντιναντ, Χόιλετ (57′ Ζαμόρα), Φόρλιν, Ματς, Χόιλετ, Όστιν.

ΠΑΟΚ (Άγγελος Αναστασιάδης): Γλύκος (70’ Γιακουμής), Ρατς (65’ Σπυρόπουλος), Μαντούρο (70′ Ποζατζίδης), Βίτορ (46′ Κατσικάς), Τζαβέλλας (46′ Σκόνδρας), Κάτσε, Κίτσιου (46′ Κωνσταντινίδης, 58′ Τζιόλης), Γκολάσα (65′ Σαββίδης), Μακ (70′ Τζανδάρης), Σαλπιγγίδης (65′ Περέιρα), Αθανασιάδης (70′ Κουλούρης).


Ρήξη έσω πλαγίου ο Κωνσταντινίδης

Ωστόσο, παρά το θετικό αποτέλεσμα και τις καλές εντυπώσεις που κέρδισε η ομάδα με την εμφάνισή της, υπήρξαν και δυσάρεστα νέα για τον «Δικέφαλο», καθώς στο 58ο λεπτό, ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης τραυματίστηκε με την πρώτη διάγνωση να κάνει λόγο για ρήξη έσω πλαγίου συνδέσμου.

Ο νεαρός δεξιός μπακ, πάτησε άτσαλα το πόδι του στο έδαφος και αποχώρησε με πρόβλημα στο γόνατο. Ο παίκτης θα υποβληθεί σε εξετάσεις για να φανεί ξεκάθαρα το πρόβλημα που αντιμετωπίζει, όμως, εάν επιβεβαιωθεί η «ζημιά», τότε θα χρειαστεί να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τουλάχιστον ένα μήνα.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024