Στο λιμάνι της Καβάλας παρέμενε δεμένο μέχρι νωρίς το απόγευμα τού Σαββάτου το επιβατικό οχηματαγωγό πλοίο «European Express», που επρόκειτο να αναχωρήσει στις 12 το μεσημέρι για Λήμνο-Μυτιλήνη - Χίο - Βαθύ, λόγω επίσχεσης εργασίας 12 μελών του πληρώματος.
Στο λιμάνι της Καβάλας παρέμενε δεμένο μέχρι νωρίς το απόγευμα τού Σαββάτου το επιβατικό οχηματαγωγό πλοίο «European Express», που επρόκειτο να αναχωρήσει στις 12 το μεσημέρι για Λήμνο.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της πλοιοκτήτριας εταιρείας NEL Lines, η καθυστέρηση οφείλεται σε επίσχεση εργασίας 12 μελών του πληρώματος του πλοίου.
«Καταβάλλονται προσπάθειες από τη διοίκηση της εταιρείας για επίλυση του ανωτέρω θέματος, ούτως ώστε το πλοίο να αναχωρήσει προς Λήμνο – Μυτιλήνη – Χίο – Βαθύ» υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση της εταιρείας.
Τι δείχνουν τα στοιχεία του υπουργείου Παιδείας για τα αποτελέσματα στις Πανελλαδικές - Από τις 150 θέσεις στη Σχολή Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Αιγαίου καλύφθηκαν μόνο τέσσερις
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, με βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρεται στις πανελλαδικές εξετάσεις και τις συμβουλές που θα δώσει στον γιο του όταν έρθει εκείνη η στιγμή
Στα ύψη κινήθηκαν αρκετές σχολές υψηλής ζήτησης στα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας. Η «ακτινογραφία» των βάσεων εισαγωγής