Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βροχερό το σκηνικό του καιρού την Τετάρτη

Βροχερό το σκηνικό του καιρού την Τετάρτη

Πρόσκαιρες βροχές ή καταιγίδες στα ηπειρωτικά κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες προβλέπει για σήμερα, Τετάρτη, η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία. Τα φαινόμενα θα είναι πιθανώς κατά τόπους ισχυρά στην Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη Μακεδονία, ενώ μικρή πτώση της θερμοκρασίας προβλέπεται κυρίως στα δυτικά και βόρεια.

Πρόσκαιρες βροχές ή καταιγίδες στα ηπειρωτικά κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες προβλέπει για σήμερα, Τετάρτη, η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία. Τα φαινόμενα θα είναι πιθανώς κατά τόπους ισχυρά στην Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη Μακεδονία, ενώ μικρή πτώση της θερμοκρασίας προβλέπεται κυρίως στα δυτικά και βόρεια.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι αρχικά αίθριος αλλά βαθμιαία θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές ή καταιγίδες κυρίως τις απογευματινές ώρες στα δυτικά και βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα φτάσει στους 35 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πρόσκαιρες βροχές ή καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 2 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία δεν θα ξεπεράσει τους 31 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη αναμένονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πρόσκαιρες βροχές ή καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Τα φαινόμενα στη Μακεδονία θα είναι πιθανώς κατά τόπους ισχυρά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα φτάσει στους 32 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο προβλέπονται λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με πρόσκαιρες βροχές ή καταιγίδες πιθανώς κατά τόπους ισχυρές στην Ήπειρο και τη δυτική Στερεά. Τα φαινόμενα από το βράδυ θα εξασθενήσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 4 με 5 και τοπικά στο Ιόνιο 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα ξεπεράσει τους 33 βαθμούς Κελσίου, αλλά στην Ήπειρο θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο αναμένονται λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες αρχικά στη Θεσσαλία και βαθμιαία και στις υπόλοιπες περιοχές με πρόσκαιρες βροχές ή καταιγίδες κυρίως τις απογευματινές ώρες. Βελτίωση το βράδυ στην ανατολική Πελοπόννησο. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς και στα ανατολικά βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 36 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, αλλά αναμένονται πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στην Κρήτη. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 33 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα φτάσει στους 33 βαθμούς Κελσίου.

Την Πέμπτη, στη Μακεδονία, τη Θράκη, τη Θεσσαλία, την Εύβοια, τις Σποράδες, την ανατολική Στερεά και τα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου ο καιρός θα είναι άστατος κατά περιόδους νεφελώδης με τοπικές βροχές ή καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.

Τα φαινόμενα κατά τόπους πιθανώς να είναι έντονα. Βαθμιαία βελτίωση από το απόγευμα. Στις υπόλοιπες περιοχές αρχικά ο καιρός θα είναι αίθριος, αλλά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και θα εκδηλωθούν πρόσκαιρες βροχές ή μεμονωμένες καταιγίδες στα ηπειρωτικά και πιθανόν στα ορεινά της Κρήτης. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στα πελάγη τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα παρουσιάσει αξιόλογη μεταβολή.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024