Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Προσωρινά κρατούμενος ο δάσκαλος που κατηγορείται για ασέλγεια σε μαθήτρια

Προσωρινά κρατούμενος ο δάσκαλος που κατηγορείται για ασέλγεια σε μαθήτρια

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε μετά την απολογία του στην ανακρίτρια Σερρών, ο 49χρονος δάσκαλος που συνελήφθη κατηγορούμενος για ασέλγεια σε ανήλικη μαθήτρια. Στην τρίωρη απολογία του φέρεται να αρνήθηκε τις κατηγορίες.

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε μετά την απολογία του στην ανακρίτρια Σερρών, ο 49χρονος δάσκαλος που συνελήφθη κατηγορούμενος για ασέλγεια σε ανήλικη μαθήτρια.

Ο 49χρονος, ο οποίος αντιμετωπίζει κατηγορίες για κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια από εκπαιδευτικό κατ’ εξακολούθηση και αποπλάνηση παιδιού νεότερου των 15 ετών κατ’ εξακολούθηση, θα κρατηθεί προσωρινά στο αστυνομικό τμήμα Σιδηροκάστρου μέχρι να αποφασιστεί σε ποιο σωφρονιστικό κατάστημα θα μεταφερθεί.

Ο κατηγορούμενος απολογήθηκε επί τρεις ώρες τη Δευτέρα μέχρι να αποφασιστεί η προσωρινή κράτησή του.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία της δικογραφίας, ο 49χρονος δάσκαλος, πρώην υποδιευθυντής δημοτικού σχολείου της πόλης των Σερρών, φέρεται να ασελγούσε από το καλοκαίρι του 2011 έως τον περασμένο Μάιο σε μαθήτρια που σήμερα είναι 14 ετών.

Οι συνήγοροί του δήλωσαν ότι ο 49χρονος «αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες που τον βαραίνουν» και εξέφρασαν την απορία τους «γιατί η ανήλικη κατήγγειλε το γεγον’ος δύο χρόνια μετά την αποφοίτησή της από το δημοτικό σχολείο». Υποστήριξαν επίσης ότι «η καταγγελία δεν έχει καμία διασταύρωση».

Η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος φέρεται ότι έχει ήδη αφαιρέσει τους σκληρούς δίσκους από τους υπολογιστές του δημοτικού σχολείου και τους προσωπικούς υπολογιστές του δασκάλου, προκειμένου να εντοπίσουν τις επαφές που είχε μέσω Διαδικτύου.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ 87-91: Τον «κρέμασε» ο Σλούκας, έκαναν το 0-1 οι Ισραηλινοί

Με το… καλημέρα πλεονέκτημα αντίο για τους πράσινους. έχασαν ξανά από τη Μακάμπι (87-91) που αγωνία για τον Μπόλντγουιν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024