«Χτύπημα» των Anonymous στην ιστοσελίδα της Μοσάντ
Επίθεση στο δικτυακό τόπο της Μοσάντ, της ισραηλινής υπηρεσίας πληροφοριών, φέρεται να πραγματοποίησε η οργάνωση χάκερ Anonymous. Μέχρι σήμερα έχουν πραγματοποιηθεί αρκετές επιθέσεις σε ιστοσελίδες της κυβέρνησης του Ισραήλ, στο πλαίσιο της εκστρατείας για να σταματήσει η γενοκτονία στη Γάζα.
Επίθεση στο δικτυακό τόπο της Μοσάντ, της ισραηλινής υπηρεσίας πληροφοριών, φέρεται να πραγματοποίησε η οργάνωση χάκερ Anonymous.
Η ιστοσελίδα της Μοσάντ έχει «πέσει» από τις 03:40 (ώρα Ελλάδος) και μέχρι αυτή την ώρα βρίσκεται εκτός λειτουργίας.
Μέχρι σήμερα έχουν πραγματοποιηθεί αρκετές επιθέσεις σε ιστοσελίδες της κυβέρνηση του Ισραήλ στο πλαίσιο της εκστρατείας για να σταματήσει η γενοκτονία στη Γάζα.
Σύμφωνα με το Russia Today, οι Anonymous έχουν ζητήσει από τα μέλη τους να εντείνουν τις κυβερνοεπιθέσεις σε ισραηλινούς ιστότοπους.
Η κυβέρνηση του Ισραήλ δεν έχει ακόμη προχωρήσει σε ανακοινώσεις για το θέμα αυτό.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Υεμένη: Εκρηξη παγιδευμένου αυτοκινήτου σκοτώνει 5 μέλη των δυνάμεων που υποστηρίζονται από τη Σαουδική Αραβία
- ΗΠΑ: Δικαστής απαγορεύει στην κυβέρνηση Τραμπ να εξετάσει κατασχεμένες συσκευές δημοσιογράφου
- Βενεζουέλα: Διεξάγω διάλογο «χωρίς φόβο» με τις ΗΠΑ, λέει η Ροδρίγκες
- Γροιλανδία: Δεν συζητήθηκε θέμα κυριαρχίας της με τον Τραμπ, δηλώνει ο Ρούτε
- ΗΠΑ: Πράσινο από το Κογκρέσο στο νομοσχέδιο για τον ρόλο της Αν. Μεσογείου στον διάδρομο IMEC
- Γροιλανδία: «Ψεύδεται» – Με δυσπιστία αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι τη δήλωση Τραμπ για «πλαίσιο συμφωνίας»