ΣΥΡΙΖΑ: Το αδιέξοδο θα συνεχιστεί και «εις Παρισίους»
Η αδιέξοδη πολιτική των μνημονίων θα συνεχιστεί «και εις Παρισίους», σχολιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ την ανακοίνωση εκ μέρους της κυβέρνησης ότι η επόμενη αξιολόγηση της τρόικας δεν θα γίνει επί ελληνικού εδάφους, αλλά στο Παρίσι.
Η αδιέξοδη πολιτική των μνημονίων θα συνεχιστεί «και εις Παρισίους», σχολιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ την ανακοίνωση εκ μέρους της κυβέρνησης ότι η επόμενη αξιολόγηση της τρόικας δεν θα γίνει επί ελληνικού εδάφους, αλλά στο Παρίσι.
Σε ανακοίνωσή της η Κουμουνδούρου σχολιάζει: «Είναι προφανές ότι στην κυβέρνηση δεν βγαίνει το μέτρημα με τους βουλευτές για την προεδρική εκλογή, γι’ αυτό και φτιάχνουν ένα νέο επικοινωνιακό παιχνίδι με την τρόικα αλλάζοντας απλά σκηνικό και μεταφέροντάς το εκτός Ελλάδος.
» Τι και αν τους διαψεύδει η σκληρή πραγματικότητα που βιώνει η κοινωνία και αποτυπώνεται σε πολλά σημεία στην έκθεση του Γραφείου Προϋπολογισμού της Βουλής που μιλάει για νέα δάνεια και νέα μνημόνια!
» Ο κ. Σαμαράς και η κυβέρνησή του συνεχίζουν ακάθεκτοι μαζί με την τρόικα την αδιέξοδη πολιτική των μνημονίων. Μόνο που τώρα αυτά, θα ‘συμβαίνουν και εις Παρισίους’. Όχι για πολύ ακόμα».
Τι δείχνουν τα στοιχεία του υπουργείου Παιδείας για τα αποτελέσματα στις Πανελλαδικές - Από τις 150 θέσεις στη Σχολή Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Αιγαίου καλύφθηκαν μόνο τέσσερις
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, με βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρεται στις πανελλαδικές εξετάσεις και τις συμβουλές που θα δώσει στον γιο του όταν έρθει εκείνη η στιγμή
Στα ύψη κινήθηκαν αρκετές σχολές υψηλής ζήτησης στα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας. Η «ακτινογραφία» των βάσεων εισαγωγής