Κρατούμενος δραπέτευσε από το δικαστικό μέγαρο Θεσσαλονίκης
Κρατούμενος για μικροκλοπές απέδρασε από το δικαστικό μέγαρο Θεσσαλονίκης. Παρά τις έρευνες που έγιναν στο εσωτερικό του δικαστικού μεγάρου και στον περιβάλλοντα χώρο του, ο δραπέτης παραμένει άφαντος και αναζητείται.
Κρατούμενος για μικροκλοπές απέδρασε από το δικαστικό μέγαρο Θεσσαλονίκης.
Ο 32χρονος, αλγερινής καταγωγής, μετήχθη το απόγευμα στα δικαστήρια, συνοδεία αστυνομικών τμήματος της ανατολικής Θεσσαλονίκης, προκειμένου να παραπεμφθεί στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών.
Κατά την παραμονή του όμως έξω από το γραφείο του εισαγγελέα ο αλλοδαπός, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, έγινε… καπνός.
Παρά τις έρευνες που έγιναν στο εσωτερικό του δικαστικού μεγάρου και στον περιβάλλοντα χώρο του, ο δραπέτης παραμένει άφαντος και αναζητείται.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Νέα Υόρκη: Οκτώ τραυματίες από πυροβολισμούς στο Μπρούκλιν – Τέσσερα παιδιά ανάμεσά τους
- Blind boxes: Είναι τα «κουτιά-έκπληξη» αθώα παιχνίδια ή μήπως είναι τζόγος για παιδιά
- Πέγκυ Ζήνα: Τι κράτησε από τις συνεργασίες της με Σφακιανάκη, Μητροπάνο και Μαρινέλλα
- Σεισμός «ταρακούνησε» την Κάρπαθο
- Ολυμπιακός: Η Βαλένθια αποχαιρέτησε τον Μοντέρο – Τι απομένει για να πιάσει Λιμάνι
- Άκαρπες οι έρευνες για τον εντοπισμό της 74χρονης που χάθηκε στη Βιάννο
- Θεσσαλονίκη: Οδηγός προσέκρουσε με το αυτοκίνητό του σε οχήματα και παρέσυρε πεζούς- Συνελήφθη 22χρονος
- Στο κλαμπ Danceteria της Νέας Υόρκης των 80s η Sade ήταν μπαργούμαν και οι Beastie Boys σκούπιζαν
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 05.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/trevor-mckinnon-wL3-nvcELpc-unsplash-1-315x220.jpg)






















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442