Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o

Δύο συλλήψεις για απόπειρα βιασμού 15χρονης στην Αιτωλοακαρνανία

Για απόπειρα βιασμού σε βάρος 15χρονης κατηγορούνται ένας 29χρονος και ένας 25χρονος, οι οποίοι συνελήφθησαν σε χωριό της Αιτωλοακαρνανίας και κρατούνται προκειμένου να απολογηθούν στον ανακριτή την Τετάρτη. Συνελήφθη και ο 45χρονος πατέρας της ανήλικης με την κατηγορία της παραμέλησης εποπτείας ανηλίκου.

Για απόπειρα βιασμού σε βάρος 15χρονης κατηγορούνται ένας 29χρονος και ένας 25χρονος, οι οποίοι συνελήφθησαν σε χωριό της Αιτωλοακαρνανίας και κρατούνται προκειμένου να απολογηθούν στον ανακριτή την Τετάρτη.

Οι δύο συλληφθέντες κατηγορούνται, επίσης, για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας και αρπαγή ανηλίκου. Παράλληλα, συνελήφθη και ο 45χρονος πατέρας της ανήλικης, με την κατηγορία της παραμέλησης εποπτείας ανηλίκου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το βράδυ της περασμένης Πέμπτης, οι συλληφθέντες, οι οποίοι κάθονταν σε καφετέρια του χωριού μαζί με την 15χρονη και τον πατέρα της, προθυμοποιήθηκαν να την πάνε στο σπίτι της με το αυτοκίνητο.

Στη συνέχεια την οδήγησαν στο σπίτι του ενός εκ των δύο και αποπειράθηκαν να τη βιάσουν. Εκείνη τη στιγμή χτύπησε το τηλέφωνο του ενός και τον ειδοποίησαν πως συγγενικό του πρόσωπο είχε διακομιστεί στο νοσοκομείο.

Ο 29χρονος και ο 25χρονος έφυγαν από το σπίτι και η ανήλικη επέστρεψε στο δικό της, όπου ανέφερε το γεγονός. Ακολούθησε καταγγελία στην Αστυνομία, με αποτέλεσμα να συλληφθούν.

Οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα, όπου τους ασκήθηκαν ποινικές διώξεις, ενώ πήραν προθεσμία από τον ανακριτή για να απολογηθούν.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024