«Ο Γκουαρντιόλα δεν πρόκειται να πάει πουθενά» δήλωσε ο Ρουμενίγκε
Ξεκάθαρος ήταν ο Καρλ Χάιντς Ρουμενίγκε όταν ρωτήθηκε για το μέλλον του Πεπ Γκουαρντιόλα στον πάγκο της Μπάγερν Μονάχου, λέγοντας ότι ο Ισπανός δεν θα πρόκειται να φύγει τουλάχιστον μέχρι να λήξη το συμβόλαιο του.
Ξεκάθαρος ήταν ο Καρλ Χάιντς Ρουμενίγκε όταν ρωτήθηκε για το μέλλον του Πεπ Γκουαρντιόλα στον πάγκο της Μπάγερν Μονάχου, λέγοντας ότι ο Ισπανός δεν θα πρόκειται να φύγει τουλάχιστον μέχρι να λήξη το συμβόλαιο του.
«Η Μπάγερν Μονάχου δεν πρόκειται να διώξει τον Πεπ Γκουαρντιόλα. Θα παραμείνει στον πάγκο μέχρι τις 30 Ιουνίου 2016. Τουλάχιστον μέχρι την λήξη του συμβολαίου του. Αυτό μπορώ να σας το δώσω και γραπτώς», είπε αρχικά ο Ρουμενίγκε σε συνέντευξή του στην γερμανική εφημερίδα «Die Welt».
Όσο για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, τόνισε: «Ήταν σούπερ τα δυο προηγούμενα χρόνια, κατακτήσαμε οκτώ τίτλους, ενώ ορισμένοι παίκτες μας σήκωσαν το Παγκόσμιο Κύπελλο. Είμαστε στο ξεκίνημα μιας νέας σεζόν και ελπίζουμε να είμαστε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, αφού έχει προηγηθεί το Μουντιάλ».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 36χρονος για επίθεση εναντίον 41χρονου με εξάρτημα ψαρέματος
- Συγκινήθηκε στο «αντίο» του ο Ντεσάν: «Δύο, τρία μηνύματα με έκαναν να κλάψω – Θα μου λείψει η Εθνική» (vid)
- Ουκρανία: Μαίνεται η πολιτική κρίση – Γιατί βρίσκεται στο στόχαστρο των διαδηλωτών ο αρχιστράτηγος Σίρσκι
- Προβλήματα σύνδεσης στο Facebook – Εκατοντάδες αναφορές από χρήστες για «μη διαθέσιμη» σελίδα
- Τούχελ: «Η Αγγλία έχτισε περισσότερα σε όλο το Μουντιάλ από όσα έχασε σε 30 λεπτά»
- Οι πρώτοι ινφλουένσερ στον κόσμο ήταν Γάλλοι, εμφανίστηκαν μετά την Επανάσταση και «μπέρδεψαν» τις τάξεις


