Βασιλικά τα αεροπορικά γεύματα των ισπανών αξιωματούχων
Το υπουργείο Άμυνας της Ισπανίας ανακοίνωσε ότι διπλασιάζεται ο προϋπολογισμός για τα γεύματα που προσφέρονται σε επτά αεροπλάνα που μεταφέρουν μέλη της βασιλικής οικογένειας, υπουργούς και ανώτερους αξιωματούχους.
Το υπουργείο Άμυνας της Ισπανίας ανακοίνωσε ότι διπλασιάζεται ο προϋπολογισμός για τα γεύματα που προσφέρονται σε επτά αεροπλάνα που μεταφέρουν μέλη της βασιλικής οικογένειας, υπουργούς και ανώτερους αξιωματούχους.
Ο προϋπολογισμός της κυβέρνησης αναφέρει ότι τα χρήματα που θα δοθούν για τα… βασιλικά γεύματα αυξάνονται από 65.000 σε 133.000 ευρώ.
Μάλιστα, όπως αναφέρει η ειδησεογραφική ιστοσελίδα 20minutos, καθώς συνήθως ο προϋπολογισμός επιβαρύνεται, δεν αποκλείεται τα γεύματα να στοιχίσουν τελικά περισσότερα από 410.000 ευρώ.
Δίσκοι με φρούτα εποχής, φιλέτο, γουρουνόπουλο από τη Σεγκόβια και λαβράκι από το Μπιλμπάο περιλαμβάνονται στο μενού που αποτελείται από 29 πιάτα.
Ωστόσο, η κυβέρνηση έθεσε και τα όριά της. Τονίζει ότι δεν θα πληρώσει περισσότερα από 35 ευρώ για ένα κιλό τυρί πεκορίνο, ενώ ορισμένες ακριβότερες τροφές δεν περιλαμβάνονται στο μενού.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- ΗΠΑ: Selfie με μαχαίρια και όπλα έβγαλε ο δράστης λίγο πριν επιτεθεί στο δείπνο των Ανταποκριτών
- Ο πρώτος στόχος της Μπενφίκα έχει πάρει πρωτάθλημα με τον Ολυμπιακό
- Με 10% τρέχει ο «πληθωρισμός της τσέπης» για τους Έλληνες καταναλωτές – Μακράν ο υψηλότερος της Ευρωζώνης
- Θεσσαλονίκη: Απομακρύνθηκε ο 20χρονος που πετούσε αντικείμενα από το μπαλκόνι – Μεγάλη επιχείρηση της ΕΛΑΣ
- Η Γερμανία «γκρεμίζει» το κοινωνικό κράτος
- MAGA ή «Πρώτα η Αμερική»; Ο πόλεμος στο Ιράν αποκαλύπτει τη σύγκρουση




