Ο ΠΑΟΚ «έδεσε» τον Κουλούρη με νέο τετραετές συμβόλαιο
Τον πολύ ταλαντούχο νέο, Ευθύμη Κουλούρη, «έδεσε» την Πέμπτη ο ΠΑΟΚ, αφού ο «δικέφαλος» ανακοίνωσε την επέκταση της συμφωνίας της με τον νεαρό επιθετικό για τέσσερα χρόνια. Ο 18χρονος επιθετικός, που ξεκίνησε από τις ακαδημίες της ομάδας, θα έχει μια πολύ γενναία αύξηση τις απολαβές του.
Τον πολύ ταλαντούχο νέο, Ευθύμη Κουλούρη, «έδεσε» την Πέμπτη ο ΠΑΟΚ, αφού ο «δικέφαλος» ανακοίνωσε την επέκταση της συμφωνίας της με τον νεαρό επιθετικό για τέσσερα χρόνια.
Ο 18χρονος επιθετικός, που ξεκίνησε από τις ακαδημίες της ομάδας, θα έχει μια πολύ γενναία αύξηση τις απολαβές του.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:
«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Ευθύμη Κουλούρη. Ο 18χρονος επιθετικός υπέγραψε νέο συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας που τον δένει με τον Δικέφαλου μέχρι το 2018».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Το Ιράν έστειλε στους Χούθι πυραύλους και διοικητές των Φρουρών, λίγο πριν αποκλείσουν την Ερυθρά Θάλασσα
- Πάκσι – Παναθηναϊκός: Οι «πράσινοι» ανοίγουν το σκορ με αυτογκόλ (vid)
- Gia mas: Η Σόφια Βεργκάρα ξετρελάθηκε με το ούζο (και τη Μύκονο)
- Λαλιώτου: Η ΕΛΑΣ θα εντάξει τους εκπαιδευτικούς στο ειδικό μισθολόγιο, με ουσιαστικές αυξήσεις
- Ντιναμό Κιέβου-ΠΑΟΚ 2-3: Οι Θεσσαλονικείς έβαλαν… υπογραφή πρόκρισης στην Πολωνία (vid)
- ΙΝΑΤ: Το Ινστιτούτο Τσίπρα «σβήνει» το «success story» της κυβέρνησης για το Ταμείο Ανάκαμψης

