Συνεχίζονται πυρετωδώς οι έρευνες για συνεργούς του Μαζιώτη
Με πυρετώδεις ρυθμούς η Αντιτρομοκρατική συνεχίζει τις έρευνες για συνεργούς του Μαζιώτη, χτενίζοντας περιοχές στα Πατήσια, καθώς ολοκληρώθηκαν οι΄έρευνες στο διαμέρισμα στο Μαρούσι. Ο εντοπισμός της Πόλας Ρούπα αποτελεί, ωστόσο, πρώτη προτεραιότητα. Στις έρευνες οι αστυνομικοί της Αντιτρομοκρατικής χρησιμοποιούν τις φωτογραφίες του Νίκου Μαζιώτη, αλλά και συνεργών του, ψάχνοντας ενδεχομένως για κάποιο διαμέρισμα που χρησιμοποιούσαν.
Με πυρετώδεις ρυθμούς η Αντιτρομοκρατική συνεχίζει τις έρευνες για συνεργούς του Μαζιώτη, χτενίζοντας περιοχές στα Πατήσια, καθώς ολοκληρώθηκαν οι΄έρευνες στο διαμέρισμα στο Μαρούσι. Ο εντοπισμός της Πόλας Ρούπα αποτελεί, ωστόσο, πρώτη προτεραιότητα.
Οι έρευνες επικεντρώνονται κυρίως σε περιοχές των Πατησίων, όπου φαίνεται ότι είχε θεαθεί πρόσφατα ο Νίκος Μαζιώτης. Ειδικότερα, εξετάζεται η μαρτυρία καταστηματάρχη ο οποίος είπε ότι πριν 12 ημέρες είχε δει τον Ν.Μαζιωτη κοντά στον σταθμό του ΗΣΑΠ.
Στις έρευνες οι αστυνομικοί της Αντιτρομοκρατικής χρησιμοποιούν τις φωτογραφίες του Νίκου Μαζιώτη, αλλά και συνεργών του, ψάχνοντας ενδεχομένως για κάποιο διαμέρισμα που χρησιμοποιούσαν.
Σύμφωνα με Τα Νέα, η σύντροφος του Μαζιώτη πρόλαβε και κατέβασε ακόμη και φωτογραφίες από κάδρα από το διαμέρισμα στο Μαρούσι, φροντίζοντας να εξαφανίσει όσα περισσότερα στοιχεία μπορούσε.
Μαζί της πήρε και τον υπολογιστή, προκειμένου να μπλοκάρει κάθε έρευνα για τυχόν αξιοποιήσιμο στοιχείο, όπως κείμενα προκηρύξεων.
Ο Νίκος Μαζιώτης αρνήθηκε να απολογηθεί τη Δευτέρα ενώπιον του ανακριτή που μετέβη στο νοσοκομείο των φυλακών Κορυδαλλού, λέγοντας πως «τα μέλη του Επαναστατικού Αγώνα δεν απολογούνται».
Υποστήριξε, επίσης, ότι τα μέλη του Επαναστατικού Αγώνα παλεύουν για την ανατροπή του συστήματος εκμετάλλευσης και άλλοι θα έπρεπε να είναι κατηγορούμενοι στη θέση του, υποστηρίζοντας ότι συντελείται μια κοινωνική γενοκτονία που είναι μοναδική στην ιστορία της χώρας.
Ο ανακριτής δεν υπέβαλε άλλες ερωτήσεις, καθώς ο κατηγορούμενος δήλωσε ότι δεν θα απαντήσει, ενώ όπως ήταν αναμενόμενο ο Ν.Μαζιώτης κρίθηκε προφυλακιστέος για τη νέα δικογραφία.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Γαλλία: Τιμωρήθηκε με πρόστιμο 100 ευρώ επειδή ο γάτος της έκοβε βόλτες την αυλή του γείτονα
- Σεισμός τώρα στη Ναύπακτο
- Αταμάν: «Αν κάνουμε το 2/2 θα είμαστε στα πλέι οφ»
- Αγορά εργασίας: Σε δύσκολη θέση όσοι χάνουν την εργασία τους λόγω της τεχνητής νοημοσύνης
- Μπαρτζώκας: «Τρομερό παιχνίδι από Ντόρσεϊ και Βεζένκοφ»
- Τελικά, ποιος θα σκηνοθετήσει το νέο «Βασικό Ένστικτο»;
- Καιρός: Οι τρεις φάσεις πριν και μετά το Πάσχα – Εναλλαγές θερμών και ψυχρότερων αερίων μαζών
- Μπαρτσελόνα – Παναθηναϊκός 79-93: Έσπασε την «κατάρα» και πάει για 6άδα!
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 07.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/patrick-boucher-70pm04yEWTA-unsplash-1-315x220.jpg)























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442