Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o

Λαμία: 30χρονος άνοιξε πυρ κατά αστυνομικών

Στη σύλληψη ενός 30χρονου, που άνοιξε πυρ εναντίον τους, προχώρησαν αστυνομικοί στη Λαμία. Το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής, όταν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ εντόπισαν τον άνδρα να πυροβολεί στον αέρα με κυνηγετικό όπλο. Ο 30χρονος, μόλις αντιλήφθηκε την παρουσία τους, έστρεψε το όπλο προς τους αστυνομικούς και πυροβόλησε τρεις φορές, χωρίς να υπάρξουν τραυματισμοί.

Στη σύλληψη ενός 30χρονου, που άνοιξε πυρ εναντίον τους, προχώρησαν αστυνομικοί στη Λαμία. Το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής, όταν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ εντόπισαν τον άνδρα να πυροβολεί στον αέρα με κυνηγετικό όπλο.

Σύμφωνα με τα Νέα, ο 30χρονος, μόλις αντιλήφθηκε την παρουσία τους, έστρεψε το όπλο προς τους αστυνομικούς και πυροβόλησε τρεις φορές, χωρίς να υπάρξουν τραυματισμοί. Οι άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ κατάφεραν να τον αφοπλίσουν και να τον συλλάβουν.

Παράλληλα, κατάσχεσαν το κυνηγετικό όπλο, το οποίο ο συλληφθείς κατείχε παράνομα, ένα φυσίγγιο εντός της θαλάμης του και συνολικά τρεις κάλυκες. Για το περιστατικό ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας.

Ο 30χρονος οδηγείται στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας, κατηγορούμενος για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά αστυνομικών, παράβαση του νόμου περί όπλων και πρόκληση διακεκριμένης περίπτωσης φθοράς.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

«Να’ τοι, να’ τοι οι πρωταθλητές»: Στην Ελλάδα τα «χρυσά μωρά» του Ολυμπιακού (pics)

Η αποστολή του Ολυμπιακού έφτασε πριν από λίγο στο «Ελ. Βενιζέλος» μετά την κατάκτηση του Youth League στο Final-4 της Ελβετίας.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024