Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Έρευνες και στα Πατήσια μετά τη σύλληψη Μαζιώτη

Έρευνες και στα Πατήσια μετά τη σύλληψη Μαζιώτη

Ολοκληρώθηκαν οι έρευνες της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας στο κρησφύγετο του Νίκου Μαζιώτη και της Πόλας Ρούπα στο Μαρούσι. Στο μικροσκόπιο έχουν μπει πλέον διάφορα σημεία τόσο στα Κάτω Πατήσια όσο και στην περιοχή του Αγίου Νικολάου. Ο Ν.Μαζιώτης αναμένεται να απολογηθεί ενώπιον του ανακριτή τη Δευτέρα, έπειτα από τη διήμερη προθεσμία που ζήτησε και έλαβε ο συνήγορός του. Εκτιμάται πως δεν θα υπάρξει μεταγωγή, αλλά θα μεταβεί στις φυλακές Κορυδαλλού ο ανακριτής που χειρίζεται την υπόθεση.

Ολοκληρώθηκαν οι έρευνες της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας στο κρησφύγετο του Νίκου Μαζιώτη και της Πόλας Ρούπα στο Μαρούσι. Στο μικροσκόπιο έχουν μπει πλέον διάφορα σημεία τόσο στα Κάτω Πατήσια όσο και στην περιοχή του Αγίου Νικολάου.

Στο διαμέρισμα στο Μαρούσι βρέθηκαν φορτιστές και τροφοδοτικά που παραπέμπουν σε παρουσία laptop, το οποίο εκτιμάται ότι το πήρε η Πόλα Ρούπα κατά τη διαφυγή της.

Πληροφορίες αναφέρουν, επίσης, ότι το κουδούνι, στην εξώπορτα της πολυκατοικίας, έγραφε «Παπασωτηρίου». Κατά τις ίδιες πληροφορίες η Π.Ρούπα -της οποίας πρόσφατη φωτογραφία βρίσκεται στην κατοχή της ΕΛΑΣ- υποστήριζε πως ήταν μεταφράστρια που δουλεύει στο σπίτι ή εκπαιδευτικός, ενώ ο Μαζιώτης έλεγε πως ήταν γραφίστας που είχε μείνει άνεργος.

Επίσης, στην κατοχή του Ν.Μαζιώτη βρέθηκαν τρία κλειδιά. Όπως διαπιστώθηκε, τα δύο από αυτά τα κλειδιά ήταν για την πόρτα της πολυκατοικίας και του διαμερίσματος στο Μαρούσι.

Το Σάββατο μετέβη στον Ευαγγελισμό ο 27ος τακτικός ανακριτής, αλλά ο συνήγορος υπεράσπισης του Ν.Μαζιώτη ζήτησε και έλαβε προθεσμία ώς τη Δευτέρα για να απολογηθεί ο εντολέας του. Εκτιμάται πως δεν θα υπάρξει μεταγωγή, αλλά θα μεταβεί στις φυλακές Κορυδαλλού ο ανακριτής που χειρίζεται την υπόθεση.

Στο μικροσκόπιο της Αντιτρομοκρατικής βρίσκονται τώρα διάφορα σημεία στον Άγιο Νικόλαο, καθώς εξετάζεται η μαρτυρία καταστηματάρχη ο οποίος είπε ότι πριν 12 ημέρες είχε δει τον Ν.Μαζιωτη κοντά στον σταθμό του ΗΣΑΠ.

Στις έρευνες οι αστυνομικοί της Αντιτρομοκρατικής χρησιμοποιούν τις φωτογραφίες του Νίκου Μαζιώτη, αλλά και συνεργών του, ψάχνοντας ενδεχομένως για κάποιο διαμέρισμα που χρησιμοποιούσαν.

Η Αντιτρομοκρατική έχει επικεντρώσει τις προσπάθειές της στον εντοπισμό των συνεργών του Ν.Μαζιώτη και για το λόγο αυτό δόθηκε στη δημοσιότητα σειρά φωτογραφιών.

Οι φωτογραφίες απεικονίζουν το «δεξί χέρι» του Ν.Μαζιώτη εις βάρος του οποίου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης. Μετά από εισαγγελική διάταξη, στη δημοσιότητα δόθηκε και το όνομα του καταζητούμενου.

Πρόκειται για τον 35χρονο Γιώργο Πετρακάκο, ο οποίος φέρεται να συμμετείχε στις ληστείες τραπεζών στην Ακράτα Αχαΐας και στα Μέθανα, μαζί με τον Ν.Μαζιώτη.

Παράλληλα, η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες που απεικονίζουν άγνωστους δράστες, συνεργούς του Ν.Μαζιώτη, που προέρχονται από τις ληστείες στις τράπεζες.

Δημοσιοποίηση στοιχείων ταυτότητας και φωτογραφιών από άτομα που εμπλέκονται σε υποθέσεις που ερευνά η Αντιτρομοκρατική

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Φοβερό βίντεο: Η γκολάρα του Μπακούλα από την κερκίδα!

Η καταπληκτική γκολάρα του Μπακούλα σε ένα απολαυστικό βίντεο από την κερκίδα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024