Η Μάιντς θα είναι ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του Γκονζάλο Χάρα. Ο 28χρονος Χιλιανός διεθνής αμυντικός, βασικό μέλος της Εθνικής ομάδας της χώρας του στα τελικά του Μουντιάλ της Βραζιλίας, έμεινε ελεύθερος από τη Νότιγχαμ Φόρεστ και υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τη γερμανική ομάδα. Ο Χάρα έχει φορέσει 69 φορές της Εθνικής Χιλής και ήταν ο μοιραίος εκτελεστής στα πέναλτι στον αποκλεισμό από τη Βραζιλία στη φάση των «16» του παγκοσμίου κυπέλλου, αφού έστειλε την μπάλα στο δοκάρι στο τελευταίο χτύπημα.
Χωρίς τον Νίκολα Μίροτιτς ταξίδεψε η Μονακό στην Αθήνα, για τις αναμετρήσεις με τον Ολυμπιακό στο πλαίσιο της φάσης των playoffs για την Ευρωλίγκα. - Τι δήλωσε ο Ντιαλό.
Σε συνέντευξή του σε ρουμάνικο Μέσο, ο Ραζβάν Λουτσέσκου χαρακτήρισε ως τους δύο πιο δύσκολους μήνες της ζωής του, μετά τον θάνατο του πατέρα του Μιρτσέα και τον χαμένο τελικό Κυπέλλου με τον ΟΦΗ.