«Τελευταία μου προπόνηση, φεύγω» είπε ο Καπίνο
Οριστική θα πρέπει να θεωρείται η συμφωνία του Στέφανου Καπίνο με τη Μάιντς, καθώς την Τρίτη ο διεθνής γκολκίπερ ενημέρωσε τον προπονητή τού Παναθηναϊκού, Γιάννη Αναστασίου, ότι «αυτή είναι η τελευταία μου προπόνηση. Έχω συμφωνήσει και φεύγω» είπε ο 20χρονος τερματοφύλακας, με τον Αναστασίου να ενημερώνει σχετικά και τους υπόλοιπους παίκτες.
Οριστική θα πρέπει να θεωρείται η συμφωνία του Στέφανου Καπίνο με τη Μάιντς, καθώς την Τρίτη ο διεθνής γκολκίπερ ενημέρωσε τον προπονητή τού Παναθηναϊκού, Γιάννη Αναστασίου, ότι «αυτή είναι η τελευταία μου προπόνηση.
»Έχω συμφωνήσει και φεύγω» είπε ο 20χρονος τερματοφύλακας, με τον Αναστασίου να ενημερώνει σχετικά και τους υπόλοιπους παίκτες.
Ο Καπίνο είχε φτάσει μια ανάσα από την Σπόρτινγκ Λισσαβόνας, ωστόσο η συμφωνία χάλασε στον χρόνο συμμετοχής του.
Λίγες ημέρες αργότερα υπήρξε το ενδιαφέρον της Μάιντς που μετουσιώθηκε σε πρόταση την οποία αποδέχθηκε τόσο ο Παναθηναϊκός όσο και ο παίκτης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Super League: Live η 5η αγωνιστική των playoffs 5-8
- LIVE: Ολυμπιακός – Κολοσσός Ρόδου
- Παναθηναϊκός: Στο ξενοδοχείο με την ομάδα ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος (vid)
- Τριήμερο πένθος στον δήμο Ηλιούπολης για τον χαμό της 17χρονης μαθήτριας
- Κατρίνης: Η υπεράσπιση των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων είναι αυτονόητη εθνική υποχρέωση
- Κωνσταντίνος Θεοτόκης: Μεγάλος δημιουργός, εξαιρετικός άνθρωπος



