«Έσβησαν» δυο οπαδοί της Αργεντινής από καρδιακή προσβολή
Δυο οπαδοί της Αργεντινής, ένας 16χρονος και ένας 49χρονος έχασαν τη ζωή τους από καρδιακή προσβολή παρακολουθώντας τον αγώνα της Εθνικής τους ομάδας με την Ολλανδία, ο οποίος κρίθηκε στα πέναλτι. Ο πρώτος «έσβησε» την ώρα που γίνονταν οι εκτελέσεις από την άσπρη βούλα, ενώ ο δεύτερος κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών στους δρόμους της Κόρδομπα, όπου είχε βγει να γιορτάσει την πρόκριση.
Δυο οπαδοί της Αργεντινής, ένας 16χρονος και ένας 49χρονος έχασαν τη ζωή τους από καρδιακή προσβολή παρακολουθώντας τον αγώνα της Εθνικής τους ομάδας με την Ολλανδία, ο οποίος κρίθηκε στα πέναλτι.
Ο πρώτος «έσβησε» την ώρα που γίνονταν οι εκτελέσεις από την άσπρη βούλα, ενώ ο δεύτερος κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών στους δρόμους της Κόρδομπα, όπου είχε βγει να γιορτάσει την πρόκριση.
Σύμφωνα με την «Clarin», εφημερίδα της Αργεντινής, ο 16χρονος Ερικ Τενκ ένωσε αδιαθεσία στη διάρκεια της παράτασης, βλέποντας το ματς στο σπίτι του μαζί με φίλους του, και κατέρρευσε με πόνους στο στήθος στη διαδικασία των πέναλτι.
«Στην παράταση έλεγε πως δεν αισθανόταν καλά, ότι ήταν αγχωμένος, αλλά επειδή όλοι υποφέραμε εκείνη τη στιγμή δεν το πήραμε στα σοβαρά και γελάσαμε. Νομίζαμε πως ήταν εντάξει», δήλωσε ένας από τους φίλους του που τον μετέφεραν στο νοσοκομείο, όπου εκεί διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Ο 49χρονος εφημεριδοπώλης Γκουστάβο Ντανιέλ Χόφερ αφού άντεξε και την διαδικασία των πέναλτι και είδε την ομάδα του να προκρίνεται στον τελικό, βγήκε να πανηγυρίσει στους δρόμους της Κόρδομπα, όμως εκεί υποστεί καρδιακή προσβολή και άφησε την τελευταία πνοή του.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Η 38η και τελευταία αγωνιστική της Euroleague ξεκαθάρισε την κατάσταση της εξάδας, με τις ομάδες που απομένουν για τα play in να έχουν μπροστά τους -πέρα από τα play off- και μια αρνητική παράδοση…
Ο Ολυμπιακός κατέλαβε την 1η θέση στην κανονική περίοδο της Euroleague και Παναθηναϊκός την 7η. Δείτε πως μπορούν να «πέσουν» μαζί οι δύο «αιώνιοι» στα πλέι οφ της διοργάνωσης.