Εγκρίθηκαν 7 εκατ. ευρώ για την «ανανέωση» της Λεωφόρου
Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός προχωράει την υλοποίηση ανάπλασης, καλλωπισμού και επέκτασης της Λεωφόρου, αφού το απόγευμα της Πέμπτης εγκρίθηκε κονδύλι ύψους επτά εκατομμυρίων ευρώ από το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής, προκειμένου να ξεκινήσουν τα έργα.
Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός προχωράει την υλοποίηση ανάπλασης, καλλωπισμού και επέκτασης της Λεωφόρου, αφού το απόγευμα της Πέμπτης εγκρίθηκε κονδύλι ύψους επτά εκατομμυρίων ευρώ από το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής, προκειμένου να ξεκινήσουν τα έργα.
Στη συνεδρίαση λοιπόν του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής, πέρασαν κατά πλειοψηφία, η σύναψη αλλά και οι όροι της προγραμματικής σύμβασης, ανάμεσα στην Περιφέρειας Αττικής και του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου (ΠΑΟ), για την επιτέλεση του έργου με όνομα «Αναβάθμιση γηπέδου Λεωφόρου Αλεξάνδρας», που θα φτάσει τον συνολικό προϋπολογισμό των 8.632.311,44 € (μείον του Φ.Π.Α. 23%), με εισήγηση του, Λεωνίδα Αθανασιάδη, Εντεταλμένου Περιφερειακού Συμβούλου Αναπτυξιακού Προγραμματισμού της Περιφέρειας Αττικής.
Ενώ πριν από την έναρξη της συνεδρίασης αποχώρησαν Περιφερειακοί Σύμβουλοι της παράταξης«Αττική Συνεργασία – Όχι στο Μνημόνιο», οι οποίοι έχουν την στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ, αποχώρησαν θέλοντας με αυτό τον τρόπο να δείξουν την αντίθεσή τους.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- ΗΠΑ: Αντιδράσεις στο Κογκρέσο για την αποστολή τουρκικών F-16 στην κατεχόμενη Κύπρο
- Νετανιάχου: Συντρίβουμε το τρομοκρατικό καθεστώς στο Ιράν – Πλήττουμε και κατατροπώνουμε τους εντολοδόχους του
- Νορβηγία: Ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη υπόπτου μετά από περιστατικό σε συναγωγή στο Τρόντχαϊμ
- Σαμσουνσπόρ – Ράγιο Βαγιεκάνο 1-3: «Αγκαλιά» με την πρόκριση οι Ισπανοί
- Μονακό – Ολυμπιακός 81-80: «Ερυθρόλευκη»… αυτοκτονία στο Πριγκιπάτο
- Europa League: Πρώτο βήμα για Άστον Βίλα (1-0) και Πόρτο (2-1), χωρίς νικητή το Μπολόνια – Ρόμα (1-1)