Εγκρίθηκαν 7 εκατ. ευρώ για την «ανανέωση» της Λεωφόρου
Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός προχωράει την υλοποίηση ανάπλασης, καλλωπισμού και επέκτασης της Λεωφόρου, αφού το απόγευμα της Πέμπτης εγκρίθηκε κονδύλι ύψους επτά εκατομμυρίων ευρώ από το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής, προκειμένου να ξεκινήσουν τα έργα.
Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός προχωράει την υλοποίηση ανάπλασης, καλλωπισμού και επέκτασης της Λεωφόρου, αφού το απόγευμα της Πέμπτης εγκρίθηκε κονδύλι ύψους επτά εκατομμυρίων ευρώ από το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής, προκειμένου να ξεκινήσουν τα έργα.
Στη συνεδρίαση λοιπόν του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής, πέρασαν κατά πλειοψηφία, η σύναψη αλλά και οι όροι της προγραμματικής σύμβασης, ανάμεσα στην Περιφέρειας Αττικής και του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου (ΠΑΟ), για την επιτέλεση του έργου με όνομα «Αναβάθμιση γηπέδου Λεωφόρου Αλεξάνδρας», που θα φτάσει τον συνολικό προϋπολογισμό των 8.632.311,44 € (μείον του Φ.Π.Α. 23%), με εισήγηση του, Λεωνίδα Αθανασιάδη, Εντεταλμένου Περιφερειακού Συμβούλου Αναπτυξιακού Προγραμματισμού της Περιφέρειας Αττικής.
Ενώ πριν από την έναρξη της συνεδρίασης αποχώρησαν Περιφερειακοί Σύμβουλοι της παράταξης«Αττική Συνεργασία – Όχι στο Μνημόνιο», οι οποίοι έχουν την στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ, αποχώρησαν θέλοντας με αυτό τον τρόπο να δείξουν την αντίθεσή τους.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Πρόταση Τραμπ για πλαφόν 10% στα επιτόκια πιστωτικών καρτών – Πολιτικό μήνυμα ή ρεαλιστική παρέμβαση;
- Οι διαδηλώσεις στο Ιράν συνεχίζονται – Αναφορές για 65 νεκρούς
- Βενεζουέλα: Ο αριθμός των πολιτικών κρατουμένων που απελευθερώθηκαν έφθασε τους 18
- Αραγκτσί και Ιραβανί, κατηγορούν ΗΠΑ και Ισραήλ για την κατάσταση στο Ιράν
- Γροιλανδία: Τι σημαίνει για τους κατοίκους η «απειλή Τραμπ»
- Η Τσεχία θέλει να μείνει με κορώνα


