Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Αξιολάτρευτο σκυλάκι μαζεύει μπάλες για φιλανθρωπικό σκοπό

Αξιολάτρευτο σκυλάκι μαζεύει μπάλες για φιλανθρωπικό σκοπό

Μια τεράστια συλλογή από μπάλες ποδοσφαίρου, τένις και μπάσκετ έχει αποκτήσει ένα χαριτωμένο σκυλάκι που μετά από κάθε βόλτα του επιστρέφει στο σπίτι με τα... τρόπαιά του. Η ιδιοκτήτριά του αποφάσισε να μετατρέψει τη μανία του για τις μπάλες σε φιλανθρωπία.

Μια τεράστια συλλογή από μπάλες ποδοσφαίρου, τένις και μπάσκετ έχει δημιουργήσει ένα χαριτωμένο σκυλάκι που μετά από κάθε βόλτα του επιστρέφει στο σπίτι με τα… τρόπαιά του.

Η ιδιοκτήτριά του αποφάσισε να μετατρέψει τη μανία του για τις μπάλες σε φιλανθρωπία.

Κάθε φορά που ο σκύλος της φέρνει στο σπίτι μία μπάλα η ιδιοκτήτριά του προτρέπει στον κόσμο να δωρίσει λίγα χρήματα για τη φιλανθρωπική οργάνωση Terrier SOS, η οποία έχει ως έργο τη διάσωση και υιοθεσία εγκαταλελειμμένων μικρών σκυλιών στη Βρετανία και σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Μέχρι στιγμής έχουν συγκεντρωθεί πάνω από 2.000 λίρες και το σκυλάκι έχει φέρει στο σπίτι πάνω από 1.000 διαφορετικές μπάλες.

«Αυτό που ξεκίνησε ως παιχνίδι μεταξύ των φίλων μας έχει πλέον πάρει άλλες διαστάσεις. Έχουμε δημιουργήσει μια ιστοσελίδα, ώστε να συγκεντρώσουμε τιςδωρεές όλων εκείνων που αγαπούν τα ζώα.Με αυτό τον τρόπο μπορούμε να παρακολουθούμε ακριβώς πόσα χρήματα έχουν συγκεντρωθεί, προκειμένου να βοηθήσουμε τα μικρά τεριέ που δεν είναι τόσο τυχερά όσο το δικό μας» δήλωσε η ιδιοκτήτριά του.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος για τον πάγκο της Λίβερπουλ

Μετά την διαφαινόμενη παραμονή του Τσάμπι Αλόνσο στη Μπάγερν Λεβερκούζεν, η Λίβερπουλ έχει τον επόμενο υποψήφιο αντί-Κλοπ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024