Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Λουίς Γκαρσία ξανά στη δράση με συμβόλαιο στην Ινδία!

Ο Λουίς Γκαρσία ξανά στη δράση με συμβόλαιο στην Ινδία!

Τι και αν πριν από μερικούς μήνες είχε ανακοινώσει την αποχώρησή του από την ενεργό δράση; Ο Λουίς Γκαρσία δεν άντεξε για πολύ μακριά από τα γήπεδα και έτσι την Τρίτη αποφάσισε να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την Ατλέτικο... Κολκάτα! Ο Γκαρσία, ο οποίος πέρασε και από τη Σούπερ Λιγκ αγωνιζόμενος με τον Παναθηναϊκός, αποφάσισε να παίξει ποδόσφαιρο στην Ινδία.

Τι και αν πριν από μερικούς μήνες είχε ανακοινώσει την αποχώρησή του από την ενεργό δράση; Ο Λουίς Γκαρσία δεν άντεξε για πολύ μακριά από τα γήπεδα και έτσι την Τρίτη αποφάσισε να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την Ατλέτικο… Κολκάτα! Ο Γκαρσία, ο οποίος πέρασε και από τη Σούπερ Λιγκ αγωνιζόμενος με τον Παναθηναϊκός, αποφάσισε να παίξει ποδόσφαιρο στην Ινδία.

Ο πρώην άσος της Λίβερπουλ, στα 36 πια, μετά από 2,5 σεζόν στο Μεξικό, είχε θελήσει να αποσυρθεί από την ενεργό δράση, όμως, όπως ανακοίνωσε μέσω του λογαριασμού του στο facebook θα λάβει μέρος στην Σούπερ Λίγκ της ασιατικής χώρας με τα χρώματα της Ατλέτικο ντε Κολκάτα.

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος και θέλω να μοιραστώ μαζί σας τη νέα πρόκληση στην καριέρα μου. Αποφάσισα να αγωνιστώ στην Ατλέτικο ντε Κολκάτα και στη νέα Σούπερ Λιγκ της Ινδίας. Σας ευχαριστώ για την υποστήριξή σας», έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media ο πρώην άσος της Ατλέτικο Μαδρίτης, της Μπαρτσελόνα και της Λίβερπουλ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι Κάθε ένας από τους οκτώ συνολικά συλλόγους που λαμβάνουν μέρος στο πρωτάθλημα της Ινδίας, έχει δικαίωμα να χρησιμοποιήσει και έναν ξένο ποδοσφαιριστή, με την Ατλέτικο να «ψηφίζει» Λουίς Γκαρσία!

Κατά τη διάρκεια της μεγάλης καριέρας του, ο Γκαρσία αγωνίστηκε στις Μπαρτσελόνα, Ατλέτικο Μαδρίτης, Βαγιαδολίδ, Τολέδο, Τενερίφη, Λίβερπουλ, Ράσινγκ, Παναθηναϊκό, Πουέμπλα και Πούμας. Επιπλέον, ήταν μέλος της εθνικής Ισπανίας, με την οποία αγωνίστηκε σε 18 παιχνίδια.

Τέλος, επισημαίνεται πως η Ατλέτικο Κολκάτα ανήκει, μεταξύ άλλων, στην Ατλέτικο Μαδρίτης.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Συμφώνησε για νέο συμβόλαιο το μεγαλύτερο ταλέντο της Παρί

Συμφώνησε για νέο συμβόλαιο συνεργασίας ένας από τους πιο ταλαντούχους παίκτες της Παρί Σεν Ζερμέν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024