Φοιτητής του Πανεπιστημίου Πειραιά απειλούσε καθηγητές μέσω Facebook
Στη σύλληψη 21χρονου φοιτητή του Πανεπιστημίου Πειραιά προχώρησε η Αστυνομία, μετά από έρευνα της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, καθώς διαπιστώθηκε ότι ο νεαρός απειλούσε συστηματικά καθηγητές του και άλλα πρόσωπα μέσω Facebook. Ο φοιτητής είπε στους αστυνομικούς ότι αδικούνταν από το πανεπιστήμιο και ζήτησε συγγνώμη για όσα είχε γράψει.
Στη σύλληψη 21χρονου φοιτητή του Πανεπιστημίου Πειραιά προχώρησε η Αστυνομία, μετά από έρευνα της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, καθώς διαπιστώθηκε ότι ο νεαρός απειλούσε συστηματικά καθηγητές του και άλλα πρόσωπα μέσω Facebook.
Πριν τρεις ημέρες, οι πρυτανικές αρχές κατήγγειλαν στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος πως ένα άτομο διατύπωνε συστηματικά απειλές για διάπραξη βίαιων συμπεριφορών και παράνομων ενεργειών, κατά προσώπων ή/και πραγμάτων του συγκεκριμένου Πανεπιστήμιου.
Μετά τις καταγγελίες αυτές, η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος εντόπισε τον 21χρονο φοιτητή, ο οποίος ζήτησε συγγνώμη για όσα είχε γράψει, σύμφωνα με το Έθνος.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο φοιτητής έλεγε ότι είναι οργισμένος με το σύστημα των πανεπιστημίων και τον τρόπο βαθμολόγησης και κατάταξης. Θεωρούσε τον εαυτό του αδικημένο από το σύστημα και δήλωνε ότι θα κάνει μεγάλο κακό.
Το ψηφιακό υλικό που συγκεντρώθηκε τέθηκε υπόψιν της Εισαγγελίας, η οποία διέταξε προκαταρκτική εξέταση.
Τι δείχνουν τα στοιχεία του υπουργείου Παιδείας για τα αποτελέσματα στις Πανελλαδικές - Από τις 150 θέσεις στη Σχολή Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Αιγαίου καλύφθηκαν μόνο τέσσερις
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, με βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρεται στις πανελλαδικές εξετάσεις και τις συμβουλές που θα δώσει στον γιο του όταν έρθει εκείνη η στιγμή
Στα ύψη κινήθηκαν αρκετές σχολές υψηλής ζήτησης στα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας. Η «ακτινογραφία» των βάσεων εισαγωγής