Τις θέσεις των εργαζομένων της ΕΒΖ και των φορέων άκουσε ο Χρ.Σταϊκούρας
Τις θέσεις και τα αιτήματα των εργαζομένων της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης (ΕΒΖ) καθώς και φορέων και βουλευτών της περιοχής άκουσε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Χρ.Σταϊκούρας σε ευρεία συνάντηση που πραγματοποιήθηκε.
Τις θέσεις και τα αιτήματα των εργαζομένων της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης (ΕΒΖ) καθώς και φορέων και βουλευτών της περιοχής άκουσε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Χρ.Σταϊκούρας σε ευρεία συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα, Τρίτη, για το μέλλον των εργοστασίων της εταιρείας, μετά την είδηση ότι προγραμματίζεται η αναστολή της λειτουργίας των δύο εκ των τριών ζαχαρουργείων της (σε Σέρρες και Ορεστιάδα), λόγω του υψηλού κόστους λειτουργίας τους.
Στη συνάντηση συμμετείχε και ο ειδικός εκκαθαριστής της ATEbank.
Σημειώνεται ότι οι εργαζόμενοι διαμαρτύρονται έντονα, αντιδρώντας στα σχέδια για το κλείσιμο δύο μονάδων της επιχείρησης, στις Σέρρες και την Ορεστιάδα, από τις τρεις που υπάρχουν συνολικά.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Στο… ρελαντί η ανανέωση των αθηναϊκών συγκοινωνιών
- Αξιοποίηση δασικών εκτάσεων υπό προϋποθέσεις
- Ενοίκια: Τριπλή ενίσχυση φέτος για 50.000 δημόσιους λειτουργούς
- «Σ’ αγαπώ, πατέρα, αλλά μισώ όσα εκπροσωπείς»: Από την ελίτ στον IRA η «περήφανα ένοχη» Ρόουζ Ντάγκντεϊλ
- Το φιλμ Electroma των Daft Punk γιορτάζει 20 χρόνια ζωής
- Είναι ο ναρκισσισμός… κληρονομικός;
- «Πόλεμος» για το φαράγγι της Σαμαριάς
- Δημοσκόπηση: Τι κυβέρνηση θέλουν οι ψηφοφόροι, ανάλογα με το κόμμα που ψηφίζουν, αν δεν επιτευχθεί αυτονομία
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 05.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/pexels-alejandro-de-roa-649065356-28057031-315x220.jpg)

























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442