Τώρα αρχίζουν τα… δύσκολα, στο Ζέεφελντ οι «ερυθρόλευκοι»
Αναχώρησε η αποστολή του Ολυμπιακού με προορισμό το Ζέεφελντ της Αυστρίας, εκεί όπου θα διεξαχθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας των Πρωταθλητών Ελλάδας. Μια χαρούμενη έκπληξη περίμενε την αποστολή των «ερυθρόλευκων» στο αεροδρόμιο, καθώς συνάντησαν έναν παλιό τους γνώριμο, τον Κώστα Μήτρογλου, την ώρα που εκείνος ετοιμαζόταν για τις καλοκαιρινές του διακοπές.
Αναχώρησε η αποστολή του Ολυμπιακού με προορισμό το Ζέεφελντ της Αυστρίας, εκεί όπου θα διεξαχθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας των Πρωταθλητών Ελλάδας.
Το ραντεβού ήταν προγραμματισμένο για τις 12 το μεσημέρι στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» εκεί όπου παραβρέθηκαν οι ποδοσφαιριστές τους Ολυμπιακού μαζί και τα νέα αποκτήματα, όπως ο Μαζουάκου που αναμένεται να ανακοινωθεί. Απόντες ήταν οι Έλληνες διεθνείς που βρίσκονται σε άδεια λόγω της συμμετοχής στο Παγκόσμιο Κύπελλο όπως και ο νεοαποκτηθέντα, Ερίκ Αμπιντάλ, που βρίσκεται στη Βαρκελώνη και θα ταξιδέψει απευθείας στο Ζέεφελντ.
Μια χαρούμενη έκπληξη περίμενε την αποστολή των «ερυθρόλευκων» στο αεροδρόμιο, καθώς συνάντησαν έναν παλιό τους γνώριμο, τον Κώστα Μήτρογλου, την ώρα που εκείνος ετοιμαζόταν για τις καλοκαιρινές του διακοπές.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ανοίγει για τους πολίτες το δεύτερο κολυμβητήριο των Τρικάλων
- Δρομολογείται επανίδρυση και λειτουργία του Τομέα Υγείας – Πρόνοιας στο ΕΠΑΛ Άστρους
- Φορολοταρία Απριλίου: ‘Εγινε η κλήρωση – Δείτε αν κερδίσατε έως 50.000 ευρώ
- «Συζητήσεις με τον Ραζβάν Λουτσέσκου ξεκινάει η Μπεσίκτας τις επόμενες ημέρες»
- Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε Κηφισίας και Συγγρού τις επόμενες μέρες – Τα μέτρα της Τροχαίας
- To 5άστερο Lyo Boutique Hotel and Suites στη Μύκονο γιόρτασε την επιστροφή του




