Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε την Κυριακή στο δάσος που περιβάλλει τον αστικό ιστό της πόλης της Άρτας. Στο σημείο παραμένουν τρία οχήματα της Πυροσβεστικής για να προλάβουν τυχόν αναζωπυρώσεις.
Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε την Κυριακή στο δάσος που περιβάλλει τον αστικό ιστό της πόλης της Άρτας.
Η φωτιά έκανε στάχτη μια πλαγιά του βουνού Περάνθη, ενώ η άμεση επέμβαση της Πυροσβεστικής με 10 οχήματα, δεκάδες πυροσβέστες και δύο αεροσκάφη απέτρεψε μεγαλύτερη καταστροφή.
Επίσης, χάρη στις προσπάθειες εθελοντών και κατοίκων απομακρύνθηκε η απειλή για το νομαρχιακό νοσοκομείο και τον οικισμό Γλυκόριζο.
Στο σημείο της πυρκαγιάς δεν υπάρχουν ενεργές εστίες, αλλά παραμένουν σε επιφυλακή τρία οχήματα της Πυροσβεστικής για να προλάβουν τυχόν αναζωπυρώσεις.
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).