Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o

Διάκριση της Lamda Hellix στα BITE Awards

Η Lamda Hellix, πάροχος υπηρεσιών data center, ανακοίνωσε τη βράβευσή της στα Business IT Excellence (BITE) Awards με βραβείο Εξαιρετικής Επίδοσης στην κατηγορία «Ανάπτυξη – Επενδυτική Δραστηριότητα». Η συμμετοχή της Lamda Hellix αφορά στην υλοποίηση επενδυτικού έργου ανάπτυξης νέων εγκαταστάσεων στην περιοχή του Κορωπίου Αττικής. Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, με την επένδυση αυτή, η Lamda […]

Η Lamda Hellix, πάροχος υπηρεσιών data center, ανακοίνωσε τη βράβευσή της στα Business IT Excellence (BITE) Awards με βραβείο Εξαιρετικής Επίδοσης στην κατηγορία «Ανάπτυξη – Επενδυτική Δραστηριότητα».

Η συμμετοχή της Lamda Hellix αφορά στην υλοποίηση επενδυτικού έργου ανάπτυξης νέων εγκαταστάσεων στην περιοχή του Κορωπίου Αττικής. Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, με την επένδυση αυτή, η Lamda Hellix αναπτύσσει νέες υπηρεσίες που μετεξελίσουν την εταιρία με τρόπο που επιτρέπει την παροχή υπηρεσιών φιλοξενίας εξοπλισμού σε εταιρίες όλων των μεγεθών με τον πλέον σύγχρονο τρόπο.

Ενδεικτικά υποστηρίζονται high density computing για υπηρεσίες cloud και big data, αξιόπιστη διασυνδεσιμότητα με χρήση πολλαπλών παρόχων για αυξημένη αξιοπιστία στο Internet και πρόσβαση σε ένα ευρύ οικοσύστημα υπηρεσιών άμεσα προσβάσιμων από όλους τους πελάτες.

Το παρόν επενδυτικό σχέδιο της Lamda Hellix αποτελεί μέρος της γενικότερης αναπτυξιακής στρατηγικής της εταιρίας για την Ελλάδα και το εξωτερικό, βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και θα είναι σε λειτουργία το τελευταίο τρίμηνο του 2014.

Όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση, με την ολοκλήρωση του έργου, οι νέες υπηρεσίες data center της Lamda Hellix θα είναι από τις πρώτες παγκόσμια που εκτός από την πιστοποίηση της διαθεσιμότητας τους θα είναι και πιστοποιημένες για την φιλικότητά τους προς το περιβάλλον (πιστοποίηση LEED v4 Gold DC) από διεθνείς φορείς.

Η βράβευση του επενδυτικού έργου της Lamda Hellix έγινε κατά την τελετή απονομής των βραβείων BITE Awards, που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, 30 Ιουνίου 2014 στην Αθήνα.

Συγκεκριμένα, η Lamda Hellix βραβεύτηκε στην κατηγορία «Ανάπτυξη – Επενδυτική Δραστηριότητα» με βραβείο Εξαιρετικής Επίδοσης. Το βραβείο παρέλαβε ο κ. Θωμάς Σκαπέρδας, Director of Financial & Corporate Development της Lamda Hellix, ο οποίος δήλωσε: «Η ανάπτυξη βασίζεται στις επενδύσεις. Ειδικά για την αγορά του data center, που είναι μια απόλυτα ανταγωνιστική και «διεθνής» αγορά, είναι σημαντικό να προωθούμε σύγχρονες λύσεις, αξιόπιστες διαδικασίες και κορυφαίες υποδομές. Η Lamda Hellix δεν εφησυχάζει, αλλά συνεχώς επενδύει ώστε να παραμένει στην κορυφή του διεθνούς ανταγωνισμού. Πιστεύω πως είναι στοιχείο που χαρακτηρίζει μια επιτυχημένη βιώσιμη επιχείρηση που δικαιώνει τον τίτλο του «ηγέτη» στηn αγορά των υπηρεσιών data center στην Νοτιοανατολική Ευρώπη».

Τα βραβεία Business IT Excellence Awards 2014 αναδεικνύουν και επιβραβεύουν επιτυχημένες και καινοτόμες πρακτικές και στρατηγικές αξιοποίησης των τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών, καθώς και έργα ηλεκτρονικής διακυβέρνησης. Η διοργάνωση των βραβείων, που πραγματοποιήθηκαν φέτος για 3η συνεχή χρονιά, γίνεται από το περιοδικό netweek και το Εργαστήριο Ηλεκτρονικού Επιχειρείν, ELTRUN, του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Γιατί δεν παίζουν στην Αγγλία ο Μασούρας και ο Ντόη

Ο Ολυμπιακός θα κοντραριστεί με την Άστον Βίλα στις 2 Μαϊου χωρίς τους δύο ποδοσφαιριστές του.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024