Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Τώρα οι πραγματικοί φίλαθλοι αθλητικών ομάδων έχουν τη δική τους εφαρμογή!

Τώρα οι πραγματικοί φίλαθλοι αθλητικών ομάδων έχουν τη δική τους εφαρμογή!

Πόσες φορές θελήσατε αλλά δε μπορέσατε να πάτε στο γήπεδο; Γιατί να είστε απών από τις στιγμές τις ομάδας σας; Σε αυτό το Μουντιάλ θα περιμένετε πάλι να δείτε κατά τύχη εικόνες και στιγμές από τους φιλάθλους που πήγαν Βραζιλία ή θα γίνετε εσείς ο πρωταγωνιστής της παρέας;  Το Fansinator είναι μια δωρεάν, εφαρμογή αθλητικού περιεχομένου...

Πόσες φορές θελήσατε αλλά δε μπορέσατε να πάτε στο γήπεδο; Γιατί να είστε απών από τις στιγμές τις ομάδας σας; Σε αυτό το Μουντιάλ θα περιμένετε πάλι να δείτε κατά τύχη εικόνες και στιγμές από τους φιλάθλους που πήγαν Βραζιλία ή θα γίνετε εσείς ο πρωταγωνιστής της παρέας;

Το Fansinator είναι μια δωρεάν, εφαρμογή αθλητικού περιεχομένου, η οποία επιτρέπει στους φιλάθλους να συνδέσουν τις εμπειρίες τους κατά τη διάρκεια ενός αθλητικού γεγονότος. Οι χρήστες του Fansinator καθοδηγούνται στο στάδιο, μοιράζονται τις φωτογραφίες τους, αλληλοεπιδρούν μεταξύ τους σχολιάζοντας τον αγώνα και ψηφίζουν τις καλύτερες φωτογραφίες.

Έτσι οι φίλαθλοι βιώνουν τη ροή του αγώνα με όλες τους τις αισθήσεις και καρδιοχτυπούν για την ομάδα τους, διαμορφώνοντας το “καρδιογράφημα” του ματς!

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τo: www.fansinator.com

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Άγριο ξύλο ανάμεσα σε μαθήτριες Γυμνασίου στον Πύργο

Το επεισόδιο έγινε μπροστά στα μάτια των υπόλοιπων μαθητών οι οποίοι όχι μόνο παρακολουθούν αμέτοχοι, αλλά με επευφημίες και επιφωνήματα βιντεοσκοπούν το συμβάν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024