Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
in.gr

Διευκρινίσεις της Autohellas σχετικά με τη συγχώνευση της εταιρείας ΒΑΚΑΡ

Διευκρινίσεις σχετικά με τη συγχώνευση δι’ απορρόφησης της εταιρείας ΒΑΚΑΡ Ανώνυμη Βιοτεχνική & Εμπορική Εταιρεία δίνει η εταιρεία Autohellas Ανώνυμος Τουριστική & Εμπορική Εταιρεία με ανακοίνωσή της στο Χρηματιστήριο Αθηνών. Ειδικότερα επισημαίνεται ότι οι δύο εταιρείες ελέγχονται από τον κ. Θεόδωρο Βασιλάκη, ενώ τέσσερα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Autohellas συμμετέχουν και στο Διοικητικό Συμβούλιο […]

Διευκρινίσεις σχετικά με τη συγχώνευση δι’ απορρόφησης της εταιρείας ΒΑΚΑΡ Ανώνυμη Βιοτεχνική & Εμπορική Εταιρεία δίνει η εταιρεία Autohellas Ανώνυμος Τουριστική & Εμπορική Εταιρεία με ανακοίνωσή της στο Χρηματιστήριο Αθηνών.

Ειδικότερα επισημαίνεται ότι οι δύο εταιρείες ελέγχονται από τον κ. Θεόδωρο Βασιλάκη, ενώ τέσσερα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Autohellas συμμετέχουν και στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΒΑΚΑΡ, ήτοι οι κ.κ. Θεόδωρος Βασιλάκης, Ευτύχιος Βασιλάκης, Εμμανουέλλα Βασιλάκη και Γεώργιος Βασιλάκης.

Την 30.06.2014, τα Διοικητικά Συμβούλια των δύο εταιρειών αποφάσισαν την έναρξη των διαδικασιών συγχώνευσης δι’ απορρόφησης της ΒΑΚΑΡ από την Autohellas ορίζοντας, μεταξύ άλλων, την 30.06.2014 ως ημερομηνία ισολογισμού μετασχηματισμού.

Σημειώνεται ότι το Διοικητικό Συμβούλιο της Autohellas αποφάσισε την ως άνω συγχώνευση στο πλαίσιο επέκτασης της επιχειρηματικής της δραστηριότητας στον χώρο του αυτοκινήτου.

Σύμφωναμε την ανακοίνωση, σε αυτό το στάδιο δεν έχει ακόμα διενεργηθεί αποτίμηση της υπό συγχώνευσης εταιρείας ούτε έχει καθοριστεί η σχέση ανταλλαγής μετοχών. Συνεπώς, δεν είναι δυνατόν σε αυτό το στάδιο να περιγραφούν οι επιπτώσεις στα οικονομικά μεγέθη της Autohellas από τη σκοπούμενη συγχώνευση.

Η Autohellas εκτιμά ότι η συγχώνευση θα έχει ολοκληρωθεί το αργότερο εντός έξι μηνών από την ημερομηνία λήψης της απόφασης έναρξη της διαδικασίας συγχώνευσης.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Only in

Αχίλλειος πτέρνα της οικονομίας το μεγάλο και επίμονο έλλειμμα στο ισοζύγιο τρεχουσών συναλλαγών

«Αγκάθι» για την ελληνική οικονομία το έλλειμμα στο ισοζύγιο τρεχουσών συναλλαγών. Τι δείχνουν τα στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδος και του Κέντρου Προγραμματισμού και Οικονομικών Ερευνών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024