Με καθυστέρηση, λόγω βλάβης, φτάνει στον Πειραιά το «Κρήτη ΙΙ»
Με σχεδόν 4 ώρες καθυστέρηση αναμένεται στον Πειραιά το «Κρήτη ΙΙ», στο οποίο παρουσιάστηκε βλάβη ενώ έπλεε ανοικτά της Μήλου. Με το πλοίο ταξιδεύουν 597 επιβάτες και 95 άτομα πλήρωμα. Μεταφέρει 117 φορτηγά, 103 Ι.Χ. αυτοκίνητα και 10 δίκυκλα.
Με σχεδόν 4 ώρες καθυστέρηση αναμένεται στον Πειραιά (10:40) το «Κρήτη ΙΙ», στο οποίο παρουσιάστηκε βλάβη ενώ έπλεε ανοικτά της Μήλου, κατά συνέπεια η πορεία του γίνεται με μειωμένη ταχύτητα.
Με το πλοίο ταξιδεύουν 597 επιβάτες και 95 άτομα πλήρωμα. Μεταφέρει 117 φορτηγά, 103 Ι.Χ. αυτοκίνητα και 10 δίκυκλα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Το μισθολογικό χάσμα «κοστίζει» από τον πρώτο μισθό μέχρι την σύνταξη – 16% χαμηλότερες αποδοχές για τις γυναίκες
- Ο Snoopy της «Ελπίδας»: Το κουτάβι που πετάχτηκε στον Σχοινιά ονειρεύεται το παντοτινό του σπίτι
- Ο Γιώργος Αρβανίτης ξανά πίσω από την κάμερα: «Μέχρις ότου τα μάτια μου αντέχουνε και τα πόδια μου βαστάνε»
- Ελλάδα – Πορτογαλία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου
- Βενεζουέλα: Ξεκίνησαν να αποχωρούν οι διασώστες – Κοντά στους 3.000 οι νεκροί από τους σεισμούς
- Με καθυστέρηση το δρομολόγιο του Superferry στη Ραφήνα – Εγκλωβίστηκε η άγκυρα σε συρματόσχοινα
- Μαρία Κίτσου: «Μεγάλωσα κακοποιητικά και από τους δυο μου γονείς»
- Μουντιάλ 2026: Ο Εμπαπέ έχει περισσότερα γκολ σε νοκ άουτ από τρεις πρωταθλήτριες κόσμου και μια Ευρώπης!
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 05.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/trevor-mckinnon-wL3-nvcELpc-unsplash-1-315x220.jpg)
























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442