Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o

SARKK: Δωρίζει ρουχισμό σε φιλανθρωπικά ιδρύματα

Πιστή στην πολιτική εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, η Sarkk ΑΒΕΕ προχώρησε φέτος στη διάθεση καινούργιων ειδών ένδυσης, υπόδησης & αξεσουάρ σε φιλανθρωπικά ιδρύματα που το έχουν ανάγκη. Καλύπτοντας όλο το φάσμα των ηλικιών, οι συλλογές Tommy Hilfiger βρήκαν αποδέκτες στον Ξενώνα Αστέγων του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, στα παιδιά της Κιβωτού του Κόσμου καθώς και στα Παιδικά […]

Πιστή στην πολιτική εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, η Sarkk ΑΒΕΕ προχώρησε φέτος στη διάθεση καινούργιων ειδών ένδυσης, υπόδησης & αξεσουάρ σε φιλανθρωπικά ιδρύματα που το έχουν ανάγκη.

Καλύπτοντας όλο το φάσμα των ηλικιών, οι συλλογές Tommy Hilfiger βρήκαν αποδέκτες στον Ξενώνα Αστέγων του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, στα παιδιά της Κιβωτού του Κόσμου καθώς και στα Παιδικά Χωριά SOS: Βάρης, Θεσσαλονίκης, Θράκης και στον Ξενώνα Ελίζα.

Περισσότερα από 3.500 είδη για παιδιά και ενηλίκους «ταξίδεψαν» μέσα από το πρόγραμμα Κοινωνικής Ευθύνης της εταιρείας χαρίζοντας χαρά σε ανθρώπους που στερούνται βασικών αγαθών.

Η κ. Συλβή Γερογιάννη, Marketing & Communications Manager της Sarkk ΑΒΕΕ, συνόδευσε τις δωρεές σε όλους τους προορισμούς τους. Μετά την ολοκλήρωση της δράσης δήλωσε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που μέσα από τις δωρεές αυτές φροντίζουμε παιδιά, ενήλικες, μονογονεϊκές οικογένειες και μοναχικούς ανθρώπους που στερούνται βασικών αναγκών ένδυσης & υπόδησης. Θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε με αμείωτη ένταση στην κοινωνία και κυρίως σε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη».

Η εταιρεία SARKK ΑΒΕΕ ιδρύθηκε το 1998 με στόχο την αποκλειστική διανομή της Tommy Hilfiger στην Ελλάδα, την Κύπρο, τη Ρουμανία και τη FYROM. Τα προϊόντα διατίθενται μέσα από καταστήματα TOMMY HILFIGER, Shop-in-Shop, Outlet καθώς και ένα ευρύ δίκτυο επιλεγμένων σημείων πώλησης.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

«Έχουμε πίστη για κάτι μεγάλο»

Ο προπονητής της γυναικείας ομάδας πόλο του Ολυμπιακού, Δημήτρης Κραβαρίτης, μίλησε στο In.gr για το φαϊναλ φορ του Τσάμπιονς Λιγκ και τον στόχο των «ερυθρολεύκων».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024