Το CAS θα εκδικάσει την υπόθεση της αφαίρεσης των βαθμών από τον ΠΑΟΚ στα play-off της σεζόν 2013-14 στις 10 Ιουλίου όπως ενημέρωσε.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» είχε τιμωρηθεί με αφαίρεση τριών βαθμών, λόγω των επεισοδίων που έγιναν στον ημιτελικό του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό.

Η τιμωρία ίσχυσε για τη βαθμολογία των play-off της αγωνιστικής περιόδου που πέρασε και στα οποία συμμετείχαν οι ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός, Ατρόμητος και Αστέρας Τρίπολης. Ο ΠΑΟΚ με ένσταση του ζήτησε η ποινή να μην ισχύσει για τη βαθμολογία των play-off ώστε να ξεπεράσει τους «πράσινους» και να πάρει αυτός μέρος στον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ για τον οποίο η κλήρωση θα γίνει στις 18 Ιουλίου.

Επίσης, στις 23 Ιουλίου θα εκδικαστεί και η υπόθεση Παναθηναϊκού-Παλμέιρας για τον 27χρονο αμυντικό Ντέιβιντ, που πέρασε από το «τριφύλλι» τη διετία 2009-11, κάνοντας τρεις συμμετοχές την πρώτη χρονιά, ενώ τη δεύτερη δόθηκε δανεικός στη Φλαμένγκο.

Οι Βραζιλιάνοι αξιώνουν χρήματα από τον Παναθηναϊκό, που τον είχε αποκτήσει γνωρίζοντας ότι έχει μείνει ελεύθερος, αλλά η Παλμέιρας ισχυρίζεται πως αυτό δεν είναι αλήθεια.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ