Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στις 10 Ιουλίου εξετάζεται στο CAS η υπόθεση του ΠΑΟΚ

Στις 10 Ιουλίου εξετάζεται στο CAS η υπόθεση του ΠΑΟΚ

Το CAS ανακοίνωσε ότι θα εκδικάσει την υπόθεση της αφαίρεσης των βαθμών από τον ΠΑΟΚ στα play-off της σεζόν 2013-14 στις 10 Ιουλίου. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» είχε τιμωρηθεί με αφαίρεση τριών βαθμών, λόγω των επεισοδίων που έγιναν στον ημιτελικό του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό. Επίσης, στις 23 Ιουλίου στις 23 Ιουλίου θα εκδικαστεί και η υπόθεση Παναθηναϊκού-Παλμέιρας για τον 27χρονο αμυντικό Ντέιβιντ, που πέρασε από το «τριφύλλι» τη διετία 2009-11, με τους Βραζιλιάνους να αξιώνουν χρήματα από τον Παναθηναϊκό.

Το CAS θα εκδικάσει την υπόθεση της αφαίρεσης των βαθμών από τον ΠΑΟΚ στα play-off της σεζόν 2013-14 στις 10 Ιουλίου όπως ενημέρωσε.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» είχε τιμωρηθεί με αφαίρεση τριών βαθμών, λόγω των επεισοδίων που έγιναν στον ημιτελικό του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό.

Η τιμωρία ίσχυσε για τη βαθμολογία των play-off της αγωνιστικής περιόδου που πέρασε και στα οποία συμμετείχαν οι ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός, Ατρόμητος και Αστέρας Τρίπολης. Ο ΠΑΟΚ με ένσταση του ζήτησε η ποινή να μην ισχύσει για τη βαθμολογία των play-off ώστε να ξεπεράσει τους «πράσινους» και να πάρει αυτός μέρος στον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ για τον οποίο η κλήρωση θα γίνει στις 18 Ιουλίου.

Επίσης, στις 23 Ιουλίου θα εκδικαστεί και η υπόθεση Παναθηναϊκού-Παλμέιρας για τον 27χρονο αμυντικό Ντέιβιντ, που πέρασε από το «τριφύλλι» τη διετία 2009-11, κάνοντας τρεις συμμετοχές την πρώτη χρονιά, ενώ τη δεύτερη δόθηκε δανεικός στη Φλαμένγκο.

Οι Βραζιλιάνοι αξιώνουν χρήματα από τον Παναθηναϊκό, που τον είχε αποκτήσει γνωρίζοντας ότι έχει μείνει ελεύθερος, αλλά η Παλμέιρας ισχυρίζεται πως αυτό δεν είναι αλήθεια.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024