Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Hyundai i30 2015: Σε διαρκή εξέλιξη

Hyundai i30 2015: Σε διαρκή εξέλιξη

Την ανανεωμένη εκδοχή του i30 προετοιμάζει η Hyundai, προικίζοντας το δημοφιλές μικρομεσαίο hatchback με προηγμένες εφαρμογές ενεργητικής ασφάλειας και έναν νέο, υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα βενζίνης 1,2 λίτρων.

Με τον ανταγωνισμό στην ούτως ή άλλως δημοφιλή κατηγορία των μικρομεσαίων διαστάσεων hatchbacks να φουντώνει, η Hyundai δεν θα μπορούσε να μείνει με σταυρωμένα τα χέρια.

Έτσι λοιπόν η κορεατική φίρμα πρόκειται πολύ σύντομα να ανανεώσει τα σχεδιαστικά και μη χαρακτηριστικά του μέχρι σήμερα γνωστού i30, εξασφαλίζοντάς του την ευκαιρία να ανταγωνιστή σαφώς πιο σύγχρονες προτάσεις του ανταγωνισμού.

Μετρώντας ήδη 3 χρόνια στην ευρωπαϊκή αγορά, το Hyundai i30 δεν πρόκειται να μεταβάλλει σημαντικά τη μέχρι σήμερα γνωστή εικόνα του, καθώς οι ουσιαστικότερες παρεμβάσεις θα αφορούν στα μηχανικά του μέρη και τον εξοπλισμό σε επίπεδο άνεσης και ασφάλειας.

Ειδικότερα, το μικρομεσαίων διαστάσεων Hyundai θα αποτελέσει την πρώτη τετράτροχη πρόταση του κορεατικού ομίλου αυτοκινητοβιομηχανιών που θα εφοδιαστεί με το νέο, υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα βενζίνης χωρητικότητας 1,2 λίτρων.

Ο τελευταίος θα είναι τεχνολογίας άμεσου ψεκασμού και δεν θα εκλύει περισσότερα από 110 γρ. διοξειδίου του άνθρακα ανά χιλιόμετρο, ενώ η ισχύς θα φτάνει έως και τους 120 ίππους.

Αντιστοίχως, η παρουσία κάμερας στο παρμπρίζ του καμουφλαρισμένου πρωτότυπου της Hyundai δηλώνει την πρόθεση της φίρμας να εξοπλίσει το ανανεωμένο i30 με προηγμένα συστήματα ενεργητικής ασφάλειας, όπως το Active City Stop.

Το ανανεωμένο i30 δεν θα αποτελέσει τη μοναδική νέα πρόταση που θα παρουσιάσει η Hyundai μέσα στο 2015, καθώς οι Κορεάτες προετοιμάζουν αυτό το διάστημα τους αντικαταστάτες των i20 και ix35, καθώς και το νέο, συμπαγών διαστάσεων crossover με την κωδική ονομασία ix25.

AUTOMEDIA

Sports in

Γιατί δεν παίζουν στην Αγγλία ο Μασούρας και ο Ντόη

Ο Ολυμπιακός θα κοντραριστεί με την Άστον Βίλα στις 2 Μαϊου χωρίς τους δύο ποδοσφαιριστές του.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024