Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αποθέωση του Νάβας απο τον ξένο Τύπο στον αποκλεισμό της εθνικής

Αποθέωση του Νάβας απο τον ξένο Τύπο στον αποκλεισμό της εθνικής

Ο Κέιλορ Νάβας γνώρισε την αποθέωση από τα ξένα ΜΜΕ καθώς θεωρήθηκε και όχι άδικα ο... υπεύθυνος της πρόκρισης της Κόστα Ρίκα κόντρα στην εθνική μας ομάδα. Φυσικά στους τίτλους υπάρχουν και πολλά κλισέ τύπου: «Ελληνική τραγωδία»...

Ο Κέιλορ Νάβας γνώρισε την αποθέωση από τα ξένα ΜΜΕ καθώς θεωρήθηκε και όχι άδικα ο… υπεύθυνος της πρόκρισης της Κόστα Ρίκα κόντρα στην εθνική μας ομάδα. Φυσικά στους τίτλους υπάρχουν και πολλά κλισέ τύπου: «Ελληνική τραγωδία»…

Ιδού μερικοί χαρακτηριστικοί τίτλοι:

AS: Ο Κέιλορ Νάβας έκανε το θαύμα! Ο Νάβας νίκησε μόνος του την Ελλάδα, αφού κράτησε όρθια την ομάδα του ακόμα και με δέκα παίκτες

L’Equipe: Κόστα Ρίκα, η Οδύσσεια συνεχίζεται. Τι κατόρθωμα! Η Κόστα Ρίκα προκρίθηκε στα προημιτελικά αν και έπαιζε με δέκα παίκτες.

Marca:Σούπερ Κέιλορ Νάβας, ο ήρωας της Κόστα Ρίκα. Μεγάλες επεμβάσεις, νίκησε και τον Γκέκα από την άσπρη βούλα.

Bild: Σε ματς θρίλερ η Κόστα Ρίκα πήρε την πρόκριση. Το ποδοσφαιρικό παραμύθι συνεχίζεται. Απίστευτος ο Νάβας, νίκησε τον πρώην φορ της Μπόχουμ και χάρισε την πρόκριση.

Kicker: Οι Έλληνες θρηνούν… Οι δυο ομάδες – έκπληξη έδωσαν μια απίστευτη μάχη, αλλά στα πέναλτι κέρδισαν οι Κοσταρικανοί!

Corriere dello Sport: Η Κόστα Ρίκα στα προημιτελικά, η Ελλάδα έξω στα πέναλτι. Η ομάδα του Πίντο με δέκα παίκτες επικράτησε με συνολικό σκορ 6-4 και παίζει με Ολλανδία.

Gazzetta dello Sport: Η Κόστα Ρίκα στους «8», η Ελλάδα νικήθηκε στα πέναλτι, καθοριστικό το λάθος του Γκέκα από τη βούλα. Η ομάδα του Πίντο βρίσκει τώρα την Ολλανδία.

Sport: Ο Κέιλορ Νάβας έστειλε την Κόστα Ρίκα στα προημιτελικά! Ο τερματοφύλακας της Λεβάντε απέκρουσε το πέναλτι του Γκέκα και έστειλε τους Τίκος στους «8» σε μία ιστορική μέρα.

El Pais: Η Κόστα Ρίκα μάτωσε για να περάσει στη διαδικασία των πέναλτι και να συναντήσει την Ολλανδία στους «8». Η Ελλάδα άξιζε περισσότερα αλλά η ρουλέτα έδειξε Κόστα Ρίκα.

Sky Sports: Η Κόστα Ρίκα παρότι έπαιξε για μεγάλο διάστημα με δέκα παίκτες επέζησε από τα πέναλτι με την Ελλάδα και με 5-3 βρέθηκε στα προημιτελικά, όπου θα αντιμετωπίσει την Ολλανδία.

BBC: Η Κόστα Ρίκα πέρασε στα πέναλτι. Η ομάδα του Χόρχε Λουίς Πίντο προκρίθηκε σε βάρος της Ελλάδας με 5-3, σφράγισε το εισιτήριο για τους «8» και θα παίξει με την Ολλανδία.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024