Νεκρός ανασύρθηκε άνδρας από τις γραμμές του Μετρό στην Ακρόπολη
Νεκρός ανασύρθηκε από τις γραμμές του μετρό του Μετρό στο σταθμό «Ακρόπολη» ένας άνδρας 55-60 ετών που είχε πέσει νωρίτερα στις ράγες υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες. Η κυκλοφορία στο Μετρό αναμένεται να αποκατασταθεί σταδιακά.
Νεκρός ανασύρθηκε από τις γραμμές του μετρό του Μετρό στο σταθμό «Ακρόπολη» ένας άνδρας 55-60 ετών που είχε πέσει νωρίτερα στις ράγες υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες.
Ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στον Ευαγγελισμό όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Αν και δεν έχουν γίνει γνωστές οι συνθήκες του συμβάντος, περιγραφή αυτόπτη μάρτυρα παραπέμπει σε αυτοκτονία.
Στην επιχείρηση απεγκλωβισμού του άτυχου άνδρα από το συρμό συμμετείχαν έξι πυροσβέστες και δύο οχήματα, ενώ ο σταθμός έκλεισε προσωρινά και διακόπηκε η διέλευση των συρμών.
Η κυκλοφορία στο Μετρό αναμένεται να αποκατασταθεί σταδιακά.
Κατά τη διάρκεια των δοκιμαστικών λήψεων στις 06:30 το πρωί της Παρασκευής για τις Πανελλαδικές διαπιστώθηκε αδυναμία παραλαβής θεμάτων από το Σύστημα Ασφαλούς Μετάδοσης του Ε.Κ. Αλοννήσου
Σε μαθήματα προσανατολισμού εξετάζονται σήμερα στις Πανελλαδικές οι υποψήφιοι των ΓΕΛ - Το in σε συνεργασία με το φροντιστήριο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ παρουσιάζουν τις εκτιμήσεις για τη δυσκολία των θεμάτων