Έκδοση ομολόγου ύψους 300 εκατ. ευρώ από την TITAN Global Finance
Στην έκδοση ευρωομολογιών πενταετούς διάρκειας, ύψους 300 εκατ. ευρώ, προτίθεται να προβεί η ΤΙΤΑΝ Global Finance plc, θυγατρική της ΑΕ Τσιμέντων Τιτάν.
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, τις ευρωομολογίες εγγυάται ανεπιφύλακτα και ανέκκλητα η ΑΕ Τσιμέντων Τιτάν και αναμένεται να εισαχθούν προς διαπραγμάτευση στο Χρηματιστήριο του Λουξεμβούργου.
Για τον σκοπό αυτόν έχουν ορισθεί οι τράπεζες Alpha Bank AE, Eurobank Ergasias SA, HSBC Bank plc, J.P. Morgan Securities plc, NBG Securities SA και Société Générale ως συνδιαχειρίστριες του βιβλίου προσφορών (joint bookrunners).
Τα κεφάλαια που θα αντληθούν από την έκδοση θα χρησιμοποιηθούν για αναχρηματοδότηση υφιστάμενων δανείων του ομίλου, σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Μαρουάν Μπαργούτι: Η οικογένεια του ηγέτη της Φατάχ καταγγέλλει ότι υφίσταται βασανιστήρια στο Ισραήλ
- Θεσσαλονίκη: Αγρότες έντυσαν με… λαμπιόνα τα τρακτέρ τους – Χριστούγεννα στα μπλόκα
- Η απονομή του τροπαίου του League Cup στον Ολυμπιακό (pics+vid)
- Η τεχνητή νοημοσύνη επανασχεδιάζει την παιδική ηλικία – Προνομιούχες γενιές ή κενό βασίλειο;
- Τα βήματα για έκδοση διαβατηρίου – Πόσο κοστίζει
- Έκλεβαν πέντε σπίτια κάθε βράδυ και έκαναν τηλεφωνικές απάτες – Συνελήφθησαν 12 μέλη της σπείρας
