Βραζιλιάνος πέθανε την ώρα των πέναλτι στο Βραζιλία – Χιλή
Λίγο παραπάνω... άγχος από ότι έπρεπε είχε ένας Βραζιλιάνος ο οποίος πέθανε κατά τη διάρκεια των πέναλτι στον Σαββατιάτικο αγώνα της Βραζιλίας με την Χιλή. Συγκεκριμένα ο 69χρονος οπαδός της «σελεσάο», δεν άντεξε την αγωνία της αναμέτρησης και την ώρα που οι παίκτες εκτελούσαν τα πέναλτι έπαθε καρδιακή προσβολή και πέθανε.
Λίγο παραπάνω… άγχος από ότι έπρεπε είχε ένας Βραζιλιάνος ο οποίος πέθανε κατά τη διάρκεια των πέναλτι στον Σαββατιάτικο αγώνα της Βραζιλίας με την Χιλή.
Συγκεκριμένα ο 69χρονος οπαδός της «σελεσάο», δεν άντεξε την αγωνία της αναμέτρησης και την ώρα που οι παίκτες εκτελούσαν τα πέναλτι έπαθε καρδιακή προσβολή και πέθανε.
Αξίζει να σημειωθεί ότι την ώρα του αγώνα Βραζιλία – Χιλή, καταγράφηκαν 98 περιστατικά ανθρώπων που χρειάστηκαν ιατρική βοήθεια, εκ των οποίων τα 60 βρίσκονταν στο γήπεδο του «Bello Horizonte», όπου διεξήχθη η αναμέτρηση.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Γάζα: 2 οδηγοί υδροφόρων σκοτώθηκαν από ισραηλινά πυρά, καταγγέλλει η UNICEF
- Ιρακινό Κουρδιστάν: 3 ιρανοί Κούρδοι σκοτώθηκαν από πλήγματα που αποδίδονται στην Τεχεράνη
- Ρωσικό πετρέλαιο: Η κυβέρνηση των ΗΠΑ παρατείνει τελικά την προσωρινή αναστολή των κυρώσεων
- Τραμπ: Η εξέταση αρχείων για τα UFO φέρνει στο φως ενδιαφέροντα έγγραφα
- Ιράν: Τα Στενά του Ορμούζ θα κλείσουν εάν δεν αρθεί ο αποκλεισμός των ΗΠΑ
- Γαλλία: Πέθανε η ηθοποιός Νάντια Φαρές – Είχε βρεθεί αναίσθητη σε πισίνα και νοσηλευόταν σε κώμα
