Η Λίβερπουλ βάζει «πωλητήριο» στον ανισόρροπο Σουάρες
Και το... σίριαλ του Σουάρες καλά κρατεί. Ο Ουρουγουανός επιθετικός, ο οποίος τιμωρήθηκε από τη FIFA για τη δαγκωματιά στον Κιελίνι, κατά τη διάρκεια του Μουντιάλ και έτσι βρίσκεται ήδη στη χώρα του, αφού είδε τους χορηγούς του να τον εγκαταλείπουν, αλλά και τη Μπαρτσελόνα να εμφανίζεται πλέον αρνητική στην απόκτησή του, βλέπει τώρα και την ομάδα του να ετοιμάζεται να του γυρίσει την πλάτη.
Και το… σίριαλ του Σουάρες καλά κρατεί. Ο Ουρουγουανός επιθετικός, ο οποίος τιμωρήθηκε από τη FIFA για τη δαγκωματιά στον Κιελίνι, κατά τη διάρκεια του Μουντιάλ και έτσι βρίσκεται ήδη στη χώρα του, αφού είδε τους χορηγούς του να τον εγκαταλείπουν, αλλά και τη Μπαρτσελόνα να εμφανίζεται πλέον αρνητική στην απόκτησή του, βλέπει τώρα και την ομάδα του να ετοιμάζεται να του γυρίσει την πλάτη.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα δύο βρετανικών εφημερίδων, της «Sun» και της «Mail», η διοίκηση της Λίβερπουλ σκέφτεται πλέον πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να βάλει «πωλητήριο» για τον 27χρονο επιθετικό της, καθώς φοβάται ότι αν ο Σουάρες υποπέσει και πάλι σε ανάλογο παράπτωμα (η δαγκωματιά στον Κιελίνι ήταν η τρίτη, μετά από αυτή στον Μπακάλ ως παίκτης του Άγιαξ και στον Ιβάνοβιτς ως παίκτης της Λίβερπουλ), θα τιμωρηθεί με μακροχρόνιο αποκλεισμό και έτσι δεν θα μπορεί να της προσφέρει τα αναμενόμενα, παρά της υψηλές αποδοχές του.
Μάλιστα οι δύο εφημερίδες αναφέρουν ότι το ποσό που θα ζητήσει η Λίβερπουλ για την παραχώρηση του επιθετικού της, θα ανέρχεται στα 100 εκατομμύρια ευρώ.
Την ίδια στιγμή κινείται για την απόκτηση του διεθνή Αγγλου Άνταμ Λαλάνα, ώστε να καλύψει το κενό του Σουάρες σε περίπτωση που βρεθεί ομάδα για να τον αποκτήσει.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Πιτσιρικάς γλιτώνει από ημιφορτηγό και ιπτάμενα συντρίμμια λίγο πριν ανέβει στο σχολικό [βίντεο]
- Wall Street: Τα μαθήματα από 100 χρόνια επενδύσεων
- Western Digital και Seagate άφησαν πίσω την… Nvidia
- Το 73% των νέων χάνει τον έλεγχο του χρόνου στο internet
- Το 68% των κωδικών σήμερα μπορεί να παραβιαστεί μέσα σε μία ημέρα
- Συνάντηση Ρούμπιο και αλ Θάνι, εν μέσω φημών για διαμεσολάβηση του Κατάρ στον πόλεμο με το Ιράν

