Προφυλακιστέα άλλα επτά άτομα για την υπόθεση του «Noor One»
Προφυλακιστέα κρίθηκαν με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, τα επτά άτομα που φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση εντοπισμού της δεύτερης μεγάλης ποσότητας ηρωίνης, των 986,6 κιλών που μεταφέρθηκε με το «Noor one».
Προφυλακιστέα κρίθηκαν με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, τα επτά άτομα που φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση εντοπισμού της δεύτερης μεγάλης ποσότητας ηρωίνης, των 986,6 κιλών που μεταφέρθηκε με το «Noor one».
Πρόκειται για τα υπόλοιπα πέντε μέλη του πληρώματος, τέσσερις ναύτες και τον 42χρονο πλοίαρχο, όλοι τους Ινδοί.
Επίσης ένας 41χρονος Τούρκος με βελγικό διαβατήριο και η 53χρονη Ελληνίδα, που φέρεται ως διαχειρίστρια του πλοίου.
Για την ίδια επίσης υπόθεση κρίθηκαν προφυλακιστέα άλλα επτά άτομα, μεταξύ των οποίων ένας 47χρονος Ιρανός που φέρεται να έχει κομβικό ρόλο στην υπόθεση και ένας 32χρονος αλουμινοκατασκευαστής.
Την Πέμπτη ολοκληρώθηκε η απάντληση των 18 τόνων λαθραίων καυσίμων από το πλοίο «Νoor One» και αναμένεται να υπάρξει έλεγχος στα αμπάρια του πλοίου προκειμένου να διαπιστωθεί αν υπάρχουν άλλες ποσότητες ηρωίνης σε κρύπτες.
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, με βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρεται στις πανελλαδικές εξετάσεις και τις συμβουλές που θα δώσει στον γιο του όταν έρθει εκείνη η στιγμή
Στα ύψη κινήθηκαν αρκετές σχολές υψηλής ζήτησης στα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας. Η «ακτινογραφία» των βάσεων εισαγωγής
Τέλος στην αγωνία για χιλιάδες υποψηφίους καθώς ανακοινώθηκαν οι βάσεις εισαγωγής για τα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας. Πού θα δείτε τα αποτελέσματα