Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o

Coca Cola HBC: Μέρισμα 0,354 ευρώ ανά μετοχή

Η Coca Cola HBC ανακοινώνει ότι η τακτική γενική συνέλευση των μετόχων, που πραγματοποιήθηκε στις 25 Ιουνίου 2014, ενέκρινε τη διανομή μερίσματος 0,354 ευρώ ανά μετοχή, που θα πληρώνεται από τα αποθεματικά. Δικαιούχοι του μερίσματος είναι οι κάτοχοι μετοχών της εταιρίας στις 11 Ιουλίου, ενώ η καταβολή του θα πραγματοποιηθεί στις 29 Ιουλίου. Οι μετοχές […]

Η Coca Cola HBC ανακοινώνει ότι η τακτική γενική συνέλευση των μετόχων, που πραγματοποιήθηκε στις 25 Ιουνίου 2014, ενέκρινε τη διανομή μερίσματος 0,354 ευρώ ανά μετοχή, που θα πληρώνεται από τα αποθεματικά.

Δικαιούχοι του μερίσματος είναι οι κάτοχοι μετοχών της εταιρίας στις 11 Ιουλίου, ενώ η καταβολή του θα πραγματοποιηθεί στις 29 Ιουλίου. Οι μετοχές της εταιρίας θα είναι διαπραγματεύσιμες χωρίς το δικαίωμα στο μέρισμα από τις 9 Ιουλίου 2014.

Επιπλέον, η Γ.Σ. εξέλεξε ως μη εκτελεστικά μέλη του Δ.Σ. τους κ. Αναστάσιο Ι. Λεβέντη, Χρήστο Λεβέντη, José Octavio Reyes και John P. Sechi, σε αντικατάσταση των κ. Αναστάσιου Π. Λεβέντη, Χαράλαμπου Κ. Λεβέντη, John Hunter και Stefan Heidenreich που παραιτήθηκαν.

Τέλος, η Γ.Σ. ενέκρινε την τροποποίηση άρθρων του καταστατικού της εταιρίας προκειμένου να εναρμονιστεί με τις απαιτήσεις της νέας ελβετική νομοθεσία και συγκεκριμένα με τη νέα ρύθμιση που έχει στόχο τη μείωση των αποζημιώσεων που λαμβάνουν τα διοικητικά στελέχη αλλά και την ενίσχυση των εξουσιών των μετόχων.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024