Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δεν είχε φλας, κάμερες και κόσμο, αλλά είχε... Πάμπλο Γκαρσία

Δεν είχε φλας, κάμερες και κόσμο, αλλά είχε… Πάμπλο Γκαρσία

Χωρίς μπάλα, αλλά και έπειτα από πολλά χρόνια, χωρίς κόσμο, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης η πρώτη προπόνηση του ΠΑΟΚ εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Εκτός από τους διεθνείς που μετέχουν στο Μουντιάλ, οι υπόλοιποι συγκεντρώθηκαν στην Τούμπα που είχε κλειστές πόρτες για το κοινό, αλλά και για τα ΜΜΕ! Ο νέος τεχνικός της ομάδας, Άγγελος Αναστασιάδης, αλλά και ο βοηθός του, Πάμπλο Γκαρσία, ο οποίος επιστρέφει στην Τούμπα από νέο πόστο, καλωσόρισαν τους παίκτες και έκαναν ένα χαλαρό τρέξιμο.

Χωρίς μπάλα, αλλά και έπειτα από πολλά χρόνια, χωρίς κόσμο, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης η πρώτη προπόνηση του ΠΑΟΚ εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Εκτός από τους διεθνείς που μετέχουν στο Μουντιάλ, οι υπόλοιποι συγκεντρώθηκαν στην Τούμπα που είχε κλειστές πόρτες για το κοινό, αλλά και για τα ΜΜΕ!

Ο νέος τεχνικός της ομάδας, Άγγελος Αναστασιάδης, αλλά και ο βοηθός του, Πάμπλο Γκαρσία, ο οποίος επιστρέφει στην Τούμπα από νέο πόστο, καλωσόρισαν τους παίκτες και έκαναν ένα χαλαρό τρέξιμο.

Δείτε το βίντεο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με τις πρώτες δηλώσεις του Αναστασιάδη λίγο πριν ξεκινήσει την προσεχή Δευτέρα το πρώτο στάδιο στο Ελατοχώρι Πιερίας.

Την παράσταση έκλεψε όπως αναμενόταν ο Γκαρσία, με τον Ουρουγουανό να δέχεται το «ζεστό» καλωσόρισμα των οπαδών που βρίσκονταν στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου. Στο γήπεδο το «παρών» έδωσαν όλοι οι ποδοσφαιριστές ακόμη και αυτοί που είναι υπ’ ατμόν, όπως ο Σανθ Χακόμπο και ο Νίκος Σπυρόπουλος, ενώ ο Μαντούρο έφτασε πρώτος στην Τούμπα και μάλιστα εμφανώς αδυνατισμένος.

Μοναδική, αλλά δικαιολογημένη απουσία ποδοσφαιριστή, ήταν αυτή του Ισπανού αμυντικού, Ίνιγο Λόπεθ, ο οποίος είχε ειδοποιήσει πως δεν θα παραβρεθεί στη συγκέντρωση των ποδοσφαιριστών, αφού δεσμεύεται μέχρι τις 30/6 με συμβόλαιο στη Θέλτα και θα ενσωματωθεί την 1η Ιουλίου.

Το βασικό στάδιο προετοιμασίας θα πραγματοποιηθεί το διάστημα 10-27 Ιουλίου στην Ολλανδία, με την αυριανή προπόνηση να είναι προγραμματισμένη για τις 18:30 στο γήπεδο της Τούμπας. Παράλληλα, οι ποδοσφαιριστές του «Δικεφάλου» συνεχίζουν να περνούν ανά γκρουπ από αιματολογικές, εργομετρικές και ιατρικές εξετάσεις.

Θυμίζουμε πως στην προπόνηση, σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΠΑΕ βρίσκονται οι εξής: Στέφανος Αθανασιάδης, Αστέριος Γιακουμής, Παναγιώτης Δεληγιαννίδης, Γιώργος Κατσικάς, Στέλιος Κίτσιου, Ευθύμης Κουλούρης, Βασίλης Παπαδόπουλος, Στέλιος Πόζογλου, Κυριάκος Σαββίδης, Γιάννης Σκόνδρας, Νίκος Σπυρόπουλος, Σανθ Χακόμπο, Μιγκέλ Βίτορ, Μάαρτεν Μάρτενς, Πέρεθ Λούκας, Χέντβιγκες Μαντούρο, Χρήστος Ιντζίδης, Δημήτρης Κωνσταντινίδης, Νίκος Μελίσσας, Δημήτρης Πέλκας, Κώστας Παναγιωτούδης, Στέλιος Ποζατζίδης, Στέφανος Πολύζος, Δημήτρης Πόποβιτς και Θεοφάνης Τζανδάρης

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024