Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Τζήμερος: Δώστε τους δύο τόνους ηρωίνης «δωρεάν στα πρεζόνια»

Τζήμερος: Δώστε τους δύο τόνους ηρωίνης «δωρεάν στα πρεζόνια»

Να δοθεί «δωρεάν στα πρεζόνια» το φορτίο άνω των δύο τόνων ηρωίνης που βρέθηκε και κατασχέθηκε πρόσφατα από τις ελληνικές Αρχές προτείνει ο πρόεδρος της «Δημιουργία, ξανά!» Θάνος Τζήμερος σε άρθρο με τίτλο Μην κάψετε την ηρωίνη.

Να δοθεί «δωρεάν στα πρεζόνια» το φορτίο άνω των δύο τόνων ηρωίνης που βρέθηκε και κατασχέθηκε πρόσφατα από τις ελληνικές Αρχές προτείνει ο πρόεδρος της «Δημιουργία, ξανά!» Θάνος Τζήμερος σε άρθρο με τίτλο Μην κάψετε την ηρωίνη στο protagon.gr.

«Μέχρι τώρα τα ναρκωτικά που κατάσχονται από την αστυνομία αποτεφρώνονται σε υψικαμίνους. Είναι η ιδανική επιλογή για να… κρατιέται ψηλά η τιμή τους και να συνεχίζει το κύκλωμα την εγκληματική του δραστηριότητα» αναφέρει ο Θ.Τζήμερος προτείνοντας: «Αυτούς, όμως τους δύο τόνους μην τους κάψετε. Τολμήστε το. Αποθηκεύστε τους σε ασφαλές μέρος και δώστε την ηρωίνη δωρεάν στα πρεζόνια».

«Καλέστε τους με ένα μήνυμα γεμάτο αγάπη, να τους πείτε ότι δεν τους θεωρείτε εγκληματίες, αλλά συνανθρώπους μας που χρειάζονται βοήθεια και στήριξη, ότι η Πολιτεία θέλει να σταθεί δίπλα τους κι ότι μπορούν, μέχρι να αποφασίσουν να ξεκινήσουν θεραπεία απεξάρτησης, να παίρνουν τη δόση τους σε ένα ασφαλές περιβάλλον, με ιατρική φροντίδα και με αποστειρωμένες σύριγγες. Δύο τόνοι ηρωίνη θα επαρκέσουν για να καλύψουν την εγχώρια ζήτηση για χρόνια» προσθέτει ο κ. Τζήμερος.

Ο ίδιος, αφού απαριθμεί τα πλεονεκτήματα που θα είχε, κατά την άποψή του, μία τέτοια κίνηση, προτείνει να τολμήσει η Πολιτεία, όπως αναφέρει, τη μερική νομιμοποίηση των ναρκωτικών. Και καταλήγει: «Σκεφθείτε, επί τέλους, καινοτόμα και ανθρωπιστικά. Αυτό το φορτίο ηρωίνης, μπορεί να γίνει η αφορμή ώστε ένα δυσβάστακτο φορτίο για τους ναρκομανείς, τις οικογένειές τους και την κοινωνία να αρχίσει να ελαφραίνει.»

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Κυκλοφορούν και… εξαφανίζονται τα εισιτήρια για το πρώτο ματς με τη Φενέρμπαχτσε

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα εισιτήρια του μεγάλου αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024