Συγκέντρωση και προσαγωγές κοντά στην κατοικία Σαμαρά στην Κηφισιά
Ομάδα περίπου 60 ατόμων επιχείρησε το απόγευμα της Τρίτης να πραγματοποιήσει συγκέντρωση έξω από την κατοικία του πρωθυπουργού στην Κηφισιά, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το νομοσχέδιο για τις ειδικές συνθήκες κράτησης και τις φυλακές τύπου Γ'. Οι συγκεντρωμένοι ανακόπηκαν από αστυνομικούς, οι οποίοι προχώρησαν σε 57 προσαγωγές. Όλοι αφέθηκαν ελεύθεροι το βράδυ.
Ομάδα περίπου 60 ατόμων επιχείρησε το απόγευμα της Τρίτης να πραγματοποιήσει συγκέντρωση έξω από την κατοικία του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά στην Κηφισιά, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το νομοσχέδιο για τις ειδικές συνθήκες κράτησης και τις φυλακές τύπου Γ’.
Οι συγκεντρωμένοι ανακόπηκαν από αστυνομικούς, οι οποίοι προχώρησαν σε 57 προσαγωγές. Όλοι μεταφέρθηκαν στην Ασφάλεια Αττικής για εξακρίβωση στοιχείων το βράδυ αφέθηκαν ελεύθεροι μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας.
Σε ένδειξη αλληλεγγύης, η ανοιχτή συνέλευση αντιεξουσιαστών είχε προγραμματίσει για τις 10 το βράδυ συγκέντρωση έξω από τη ΓΑΔΑ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ολυμπιακός – Προμηθέας 72-65: Πρωταθλητές Εφήβων οι «ερυθρόλευκοι»!
- Φωτιά σε δασική έκταση στη Σκιάθο – Μεγάλη κινητοποίηση της πυροσβεστικής
- Εύβοια: Συνελήφθη 56χρονος για φωτιά στα Πλατάνα
- ΑΕΚ – ΠΑΟΚ: Προβάδισμα για την «Ένωση» (1-0) από αυτογκόλ (vid)
- Τζάστιν Μπίμπερ, Μπίλι Άιλις, SZA και Sexyy Red: Νοσταλγία στο κόκκινο στη σκηνή του Coachella
- Πανιώνιος – ΑΕΚ 57-71: Και πάλι 3η η «Ένωση», σε δύσκολη θέση για την παραμονή του ο Πανιώνιος (vid)
