Τραυματισμός 57χρονου από χειροβομβίδα στη Σαντορίνη
Ένας 57χρονος διακομίστηκε με τραύματα στην κοιλιακή χώρα και στα χέρια από έκρηξη χειροβομβίδας, από την Φοινικιά Οίας, αρχικά στο Κέντρο Υγείας Σαντορίνης και στη συνέχεια με αεροδιακομιδή στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου Κρήτης.
Ένας 57χρονος διακομίστηκε με τραύματα στην κοιλιακή χώρα και στα χέρια από έκρηξη χειροβομβίδας, από την Φοινικιά Οίας, αρχικά στο Κέντρο Υγείας Σαντορίνης και στη συνέχεια με αεροδιακομιδή στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου (ΠΑΓΝΗ) Κρήτης.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, η χειροβομβίδα αμυντικού τύπου εξερράγη στα χέρια του, λίγο μετά τις 8 το βράδυ του Σαββάτου, αφού προηγουμένως ο ίδιος την είχε απασφαλίσει, κατά τη διάρκεια διαπληκτισμού με άτομο του στενού του περιβάλλοντος.
Όπως αναφέρει το Cratapost.gr στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ όπου μετέφερε τον 57χρονο στο Κέντρο Υγείας Σαντορίνης όπου κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στο ΠΑΓΝΗ, όπου έφτασε στη 1 τα ξημερώματα και μπήκε κατευθείαν χειρουργείο.
Για τα ακριβή αίτια και τις συνθήκες του περιστατικού διενεργεί προανάκριση το Αστυνομικό Τμήμα Θήρας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Κοινωνικός Τουρισμός: Σήμερα Δευτέρα η τελευταία μέρα για τις αιτήσεις
- Οι αθλητικές μεταδόσεις (27/4): Πού θα δείτε το ΑΕΚ – ΠΑΟΚ και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
- Οταν το επίδικο είναι η πραγματική αλλαγή, οι πολιτικές διεργασίες δεν μπορεί να ακολουθούν την πεπατημένη
- Μια ματιά στο οικογενειακό άλμπουμ των «αυτοεξόριστων» Μαύρων Πανθήρων στην Αλγερία
- Τρεις νεκροί στο τελευταίο στρατιωτικό πλήγμα των ΗΠΑ σε «σκάφος με ναρκωτικά» στον Ειρηνικό Ωκεανό
- Εξαπλώνεται το φαινόμενο του shrinkflation στα σούπερ μάρκετ – Τι να προσέχουμε
