Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ξαναπέθαναν τον πατέρα του Ντιέ που έκλαψε απλά από συγκίνηση!

Ξαναπέθαναν τον πατέρα του Ντιέ που έκλαψε απλά από συγκίνηση!

Συγκλονίζει η εικόνα του παίκτη της Ακτής Ελεφαντοστού, Σερέι Ντιέ, ο οποίος έβαλε τα κλάματα την ώρα της ανάκρουσης του Εθνικού ύμνου της χώρας του. Σύμφωνα λοιπόν με ρεπορτάζ της «Dailly mail» ο μέσος των Ιβοριανών μόλις δύο ώρες πριν από τη σέντρα του αγώνα έμαθε πως ο πατέρας έφυγε από τη ζωή.

Ένα απίστευτο μπέρδεμα ακολούθησε με το τέλος του αγώνα ανάμεσα στην Ακτή Ελεφαντοστού και την Κολομβία, στον ελληνικό όμιλο του Μουντιάλ. Συγκεκριμέν, ο Σερέι Ντιέ, έβαλε τα κλάματα την ώρα της ανάκρουσης του Εθνικού ύμνου της χώρας του και σύμφωνα με το ρεπορτάζ της «Dailly mail» ο μέσος των Ιβοριανών μόλις δύο ώρες πριν είχε ενημερωθεί για τον θάνατο του πατέρα του.

Την είδηση αναπαρήγαγαν τα περισσότερα διεθνή πρακτορεία ειδήσεων και ΜΜΕ, όμως, λίγες ώρες αργότερα, ο ίδιος μέσω του λογαριασμού του στο instagram διέψευσε την είδηση, αφού ο πατέρας του είχε πεθάνει το 2004:

«Ήθελα απλώς να πως ότι είναι λάθος όλα αυτά που λένε ότι συγκινήθηκα εξαιτίας του πατέρα μου, που πέθανε το 2004. Ήταν ο ενθουσιασμός της στιγμής και του γεγονότος πως υπηρετώ την πατρίδα μου, την Ακτή Ελεφαντοστού. Ποτέ δεν πίστευα ότι μια μέρα θα έφτανα σε αυτό το επίπεδο».

Στη συνέχεια ο 29χρονος απολογήθηκε για το λάθος του που είχε ως αποτέλεσμα το 2ο γκολ της Κολομβίας. «Συγγνώμη για το λάθος μου, απολογούμαι που σας απογοήτευσα. Θα επιστρέψω στην κορυφή. Ο θεός να σας έχει καλά».

Ο παίκτης της Βασιλείας πάντως αποδείχτηκε αρκετά ευσυγκίνητος…

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Η μεγάλη βραδιά του Ολυμπιακού

Παραμιλάει η Ευρώπη με το νέο έπος του Ολυμπιακού με ήρωα τον Τζολάκη - Πύρινος κόσμος έκανε τη νύχτα μέρα στο Πασαλιμάνι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024