Ένα απίστευτο μπέρδεμα ακολούθησε με το τέλος του αγώνα ανάμεσα στην Ακτή Ελεφαντοστού και την Κολομβία, στον ελληνικό όμιλο του Μουντιάλ. Συγκεκριμέν, ο Σερέι Ντιέ, έβαλε τα κλάματα την ώρα της ανάκρουσης του Εθνικού ύμνου της χώρας του και σύμφωνα με το ρεπορτάζ της «Dailly mail» ο μέσος των Ιβοριανών μόλις δύο ώρες πριν είχε ενημερωθεί για τον θάνατο του πατέρα του.

Την είδηση αναπαρήγαγαν τα περισσότερα διεθνή πρακτορεία ειδήσεων και ΜΜΕ, όμως, λίγες ώρες αργότερα, ο ίδιος μέσω του λογαριασμού του στο instagram διέψευσε την είδηση, αφού ο πατέρας του είχε πεθάνει το 2004:

«Ήθελα απλώς να πως ότι είναι λάθος όλα αυτά που λένε ότι συγκινήθηκα εξαιτίας του πατέρα μου, που πέθανε το 2004. Ήταν ο ενθουσιασμός της στιγμής και του γεγονότος πως υπηρετώ την πατρίδα μου, την Ακτή Ελεφαντοστού. Ποτέ δεν πίστευα ότι μια μέρα θα έφτανα σε αυτό το επίπεδο».

Στη συνέχεια ο 29χρονος απολογήθηκε για το λάθος του που είχε ως αποτέλεσμα το 2ο γκολ της Κολομβίας. «Συγγνώμη για το λάθος μου, απολογούμαι που σας απογοήτευσα. Θα επιστρέψω στην κορυφή. Ο θεός να σας έχει καλά».

Ο παίκτης της Βασιλείας πάντως αποδείχτηκε αρκετά ευσυγκίνητος…

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Γράψτε το σχόλιο σας