Το τρίτο πρωτάθλημα Γερμανίας της Ιστορίας της (1954, 1955, 2014) και πρώτο μετά από 59(!) χρόνια πρόσθεσε στην τροπαιοθήκη της η Μπάγερν Μονάχου. Η ομάδα του Σβέτισλαβ Πέσιτς επικράτησε 75-62 της Άλμπα στο Βερολίνο, στον τέταρτο τελικό της σειράς και συμπληρώνοντας την τρίτη νίκη (3-1) στέφθηκε πρωταθλήτρια Γερμανίας. Κορυφαίοι των νικητών οι Ντιόν Τόμπσον, Μπράις Τέιλορ και Χάικο Σάφαρτσικ με 18, 16 και 12 πόντους αντίστοιχα, ενώ ο Μάλκολμ Ντιλέινι, ο οποίος βρίσκεται στο στόχαστρο του Ολυμπιακού, τελείωσε τον αγώνα με 7 πόντους και απογοητευτικά ποσοστά στα σουτ εντός πεδιάς (1/10).
Η Τσέλσι επικράτησε της Τότεναμ με 2-1, παίρνοντας το πάνω χέρι για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο, ενώ οι «πετεινοί» δεν κατάφεραν να «κλειδώσουν» την παραμονή.
Ισοπαλία-κλειδί για τους γηπεδούχους καθώς η Μπόρνμουθ βγαίνει πρώτη φορά στην Ευρώπη, όμως πανηγυρίζει και η Αρσεναλ που κατέκτησε το πρωτάθλημα, μετά την γκέλα της Σίτι