Νεκρός Βέλγος κατά την διάρκεια πανηγυρισμών για τη νίκη επί της Αλγερίας
Τραγική κατάληξη είχε για έναν Βέλγο, ο πανηγυρισμός για την νίκη της εθνικής ομάδας της χώρας στο Μουντιάλ επί της Αλγερίας με 2-1.
Τραγική κατάληξη είχε για έναν Βέλγο, ο πανηγυρισμός για την νίκη της εθνικής ομάδας της χώρας στο Μουντιάλ επί της Αλγερίας με 2-1.
Οπως ανακοινώθηκε από τις αρχές, ο άτυχος 41χρονος είχε ανέβει πάνω σ΄ένα άγαλμα που βρίσκεται έξω από το Χρηματιστήριο των Βρυξελλών και κουνούσε μία σημαία της χώρας του.
Κάποια στιγμή έχασε την ισορροπία του κι έπεσε στο κενό, με αποτέλεσμα να τραυματισθεί θανάσιμα. Διακομίσθηκε άμεσα σε κοντινό νοσοκομείο, όμως σήμερα το πρωί εξέπνευσε, απόρροια των τραυμάτων του.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Οι τελευταίες ημέρες της Πομπηίας
- Σάκοτα: «Θα πρέπει να είμαστε πιο έξυπνοι στην επίθεση»
- Δεν το πιστεύουν οι οπαδοί της Λίβερπουλ – Χαμός μετά τις δηλώσεις του Άρνε Σλοτ
- Ο «αρεστός» Κολόμπο, ο Σότσα, το σκάνδαλο «Frode Sportiva» και το Champions League…
- ΑΕΚ – Άρης Betsson 87-81: Δυσκολεύτηκε, αλλά έκανε το 1-0 η Ένωση
- H ομάδα πόλο του Ολυμπιακού επέστρεψε εκεί που ανήκει
- «Το όνομα του Κολόμπο εμφανίστηκε στο σκάνδαλο διαιτησίας που συγκλονίζει το ιταλικό ποδόσφαιρο»
- Αυτή είναι η πρόταση της Γιουνάιτεντ στον Κάρικ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 14.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/pexels-kostas-exarhos-144474017-10676751-315x220.jpg)









































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442