Τραγική κατάληξη είχε για έναν Βέλγο, ο πανηγυρισμός για την νίκη της εθνικής ομάδας της χώρας στο Μουντιάλ επί της Αλγερίας με 2-1.
Οπως ανακοινώθηκε από τις αρχές, ο άτυχος 41χρονος είχε ανέβει πάνω σ΄ένα άγαλμα που βρίσκεται έξω από το Χρηματιστήριο των Βρυξελλών και κουνούσε μία σημαία της χώρας του.
Κάποια στιγμή έχασε την ισορροπία του κι έπεσε στο κενό, με αποτέλεσμα να τραυματισθεί θανάσιμα. Διακομίσθηκε άμεσα σε κοντινό νοσοκομείο, όμως σήμερα το πρωί εξέπνευσε, απόρροια των τραυμάτων του.
Η μουσική παράσταση «ASTORIA» μάς μεταφέρει στη Νέα Υόρκη του Μεσοπολέμου, εκεί όπου μια μικρή Ελλάδα γεννιέται μέσα σε ένα καφενείο στην καρδιά της Αστόριας και το τραγούδι γίνεται φωνή, παρηγοριά και αντίσταση.
Ο Ντράγκαν Σάκοτα μίλησε για τη νίκη της ΑΕΚ επί του Άρη Betsson, τονίζοντας πως η Ένωση πρέπει να συνέλθει όσο πιο γρήγορα γίνεται από την ήττα στον τελικό του BCL.